Stefanescu este pus dur la punct de catre seful lui, Liviu Dragnea. Presedintele PSD, pozitie privind desemnarea candidatului PSD la Presedintie

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a contrazis luni pe secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, in privinta desemnarii unui candidat al partidului la Presedintie in acest an.

„Ar fi o mare greseala sa desemnam un candidat la Presedintie. Daca il desemnam, in trei luni dispare”, a declarat Dragnea.

Dragnea s-a declarat anterior impotriva organizarii unui congres extraordinar al PSD, idee sustinuta de Codrin Stefanescu pentru a fi desemnat un candidat la Presedintie.

„Sa stiti ca e si dorinta mea, si a altor colegi sa ne definim pana in primavara prezidentiabilul, sa il aparam cu dintii pentru ca va fi atacat de statul paralel. Colegii din tara vor sa-l vada pe cel care se va lupta cu Iohannis”, a spus secretarul general adjunct al PSD.

Ideea organizarii unui congres a fost sustinuta si de Niculae Badalau. „Cred ca un Congres ar face bine sanatatii partidului, in care sa relansam ideile noastre politice, sa relansam viata politica, mai ales ca 2018 este an preelectoral, stim ca in 2019 vom avea doua randuri de alegeri. In Congresul partidului, conform Statutului, nu putem alege decat vicepresedintii, organele de conducere. Dar nu cred ca e cazul acum sa facem Congres de alegeri”, a adaugat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: