Stefanescu, furios ca nu mai poate sa injure „rezistii” pe Facebook: „Cenzura e mai crunta ca-n comunism!”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, sustine ca „cenzura e mai crunta ca-n comunism!” dupa ce a fost suspendat de Facebook timp de o saptamana pentru jigniri la adresa „rezistilor”.

„In sfarsit, m-au deblocat dupa o saptamana de pedeapsa! Cica n-am voie sa scriu nimic impotriva lgbt, rezistilor, useristilor, Catu si Barna! In general, nu am voie nici eu, nici voi, sa criticam nimic in legatura cu astia! Ca sa respectam standardele comunitatii, in timp ce pe ale noastre nu le mai respecta nimeni! Cenzura e mai crunta ca-n comunism!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Contul de Facebook al lui Codrin Stefanescu a fost suspendat pentru 7 zile dupa ce fostul secretar general al PSD s-a laudat ca este „normal”, spre deosebire de „rezisti”, intrucat el are doi copii cu doua femei. „Parada voastra lgbt e o sfidare uriasa a valorilor traditionale romanesti”, a sustinut Stefanescu.

„Contul lui Codrin a fost suspendat, pentru 7 zile, din cauza ultimei postari prin care se opunea paradei curcubeului. Acum e clar, cenzura fb este totala. Daca nu ai opinia lor, esti blocat imediat. De aceea scriu aceasta postare, la rugamintea lui”, a scris o prietena de-a lui Codrin Stefanescu pe pagina acestuia.

In postarea care i-a atras suspendarea, Stefanescu sustinea ca este „normal” pentru ca are doi copii cu doua femei.

„Bai rezistilor, mai ciudatilor, hai sa va zic ce fel de gen sunt eu! Sunt genul standard, sau cum s-ar zice, normal! Adica imi plac femeile, vinul si muzica veche lautareasca. Iubesc arta, cartile, biserica si tot ce-i romanesc!

Am doi copii extraordinari si destepti, facuti din dragoste cu doua femei splendide, asa cum doar visati voi in bezna noptii, fatalailor!

Am toate defectele si calitatile unui barbat roman, exact ca si alte milioane de barbati din tara mea! In concluzie: parada voastra lgbt e o sfidare uriasa a valorilor traditionale romanesti! E calcarea in picioare a memoriei stramosilor nostri, e un sacrilegiu, dorinta voastra de-a anihila Biserica in intregul ei! Dar ne vom opune, ma rezistilor!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: