politica

Stefanescu ii injura din nou pe romanii din Diaspora: „Meritati ceea ce ati votat! Ati urlat, ne-ati injurat, ati sustinut toate mizeriile”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, lanseaza noi invective la adresa romanilor din diaspora pentru ca nu au votat cu PSD. „Ati sustinut toate aberatiile, minciunile si mizeriile promovate de un sistem putred si profund anti-romanesc!”, acuza Stefanescu.

„Dragi diasporezi, ati stat la cozi imense ca sa-i votati pe rezistii vostri! Ati urlat, ne-ati injurat, ati aprins luminitele telefoanelor la mitinguri minutios dirijate de papusarii din spate! Ati sustinut toate aberatiile, minciunile si mizeriile promovate de un sistem putred si profund anti-romanesc! V-au manipulat, folosit si utilizat ca sa puna mana pe putere! Toti copiii fostilor tortionari, securisti si comunisti au ajuns azi ministri, secretari de stat, parlamentari! Iar acum isi bat jos de voi in fiecare zi! Cu mult cinism, cu multa rautate! Poate voi meritati ceea ce ati votat! Insa nu meritam noi, ceilalti!”,  scris Stefanescu pe Facebook.

PSD a luat 6% in Diaspora la alegerile din decembrie 2020.

Codrin Stefanescu a anuntat sambata ca a fost din nou in vizita la Liviu Dragnea. El nu a mai dat detalii despre starea de sanatate a fostului stapan al PSD, spunand doar ca „sperantele multor romani se afla intr-o celula din penitenciarul Rahova!”.

„Ieri am fost in vizita la Liviu Dragnea! Sunt trist si foarte ingrijorat! Si ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care imi scriu in mod constant. Se numeste Teodor Daniel si suna asa: ‘Sperantele si voturile multor romani se afla intr-o celula din penitenciarul Rahova!’ Punct”, a scris Stefanescu pe Facebook.

La inceputul lunii, Stefanescu se plangea ca Dragnea s-a prabusit psihic in puscarie.

„Am promis ca va tin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sanatatea, nici emotional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseara, la telefon, ca nu trebuie sa cedeze in fata sistemului! E iubit, asteptat de familie si prieteni, suntem alaturi de el! Am inteles ca nu e scos la munca, desi are o hotarare judecatoreasca in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sanatate, nu se aplica nici o lege in ceea ce-l priveste!

Abuzurile continua, nimeni nu ia pozitie publica! Iau eu, daca colegii din partid sunt lasi si se fac ca uita! Are nevoie de sustinere si de o vorba buna! Cei care vor sa-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Soseaua Alexandriei nr 154, sector 5, Bucuresti, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sa-i scrieti! Nu lasati un patriot aflat la ananghie!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Se va retrage Piedone in favoarea lui Firea? Erorile Coalitiei l-au readus pe Dan Voiculescu ca jucator de forta in politica la nivel inalt

Gabriela Firea a revenit drept candidat al PSD la Primaria Capitalei in urma deciziei liderilor…

6 ore ago

Moscova anunta ca isi va intensifica bombardamentele asupra Ucrainei. Soigu: „Am spulberat mitul superioritatii armelor occidentale”

Rusia isi va intensifica loviturile asupra bazelor de depozitare ucrainene care adapostesc arme furnizate de…

13 minute ago

Antena 3 a iesit rapid cu un sondaj dupa retragerea lui Cirstoiu: Piedone plus Firea egal 48%

Antena 3 a prezentat, marti, un sondaj realizat de ARA Public Opinion in legatura cu…

30 de minute ago

Nicusor Dan anunta ca Firea va fi pe locul trei: „Lupta se va da intre mine si Piedone”. Ciolacu: „Firea va castiga, garantez”

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat marti ca lupta pentru fotoliul de edil…

O oră ago

Rusia bombardeaza Rusia. In doua luni, rusii si-au luat la tinta propriul teritoriu de 21 de ori cu lovituri aeriene

Fortele aeriene ale Rusiei au lansat o racheta masiva pe propriul teritoriu la inceputul acestei…

2 ore ago

Un membru al organizatiei germane de extrema-dreapta AfD a fost arestat sub acuzatia de spionaj pentru China

Procurorii germani au anuntat marti ca politia a arestat un angajat al partidului politic de…

2 ore ago