Stefanescu isi inghite inapoi celebrul „Tudorele, fa ceva!”. Liderul PSD are acum o alta pozitie fata de revocarea lui Kovesi

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a negat, miercuri, ca a solicitat vreodata revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi. El sustine ca „nimeni din PSD nu a vorbit despre revocare”.

Intrebat¬† daca „ceva mai putin decat propunerea de revocare ar fi nesatisfacator pentru PSD?”, Stefanescu a negat ca a cerut schimbarea lui Kovesi.

„N-am vorbit despre revocare si nimeni din PSD n-a vorbit despre revocare. Eu am scpus, ca si multi alti colegi ai mei, ca in momentul in care au aparut stirile si inregistrarile si martorii pe cazul de la DNA Ploiesti, procurorul general, seful DIICOT, si alti oameni care conduc institutiile astea trebuiau sa ia niste masuri. Inclusiv ministurl Justitiei trebuia sa le ceara sa ia masuri, nu am vorbit de revocare”, a declarat Stefanescu.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi, la ora 18.00, va prezenta Raportul privind activitatea manageriala la DNA. Ministrul Justitiei afirma ca va prezenta si in Parlament raportul de activitatea a DNA, DIICOT si Ministerului Public.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: