Stefanescu, interzis la Antena 3. Se plange in public: „Televiziuni prietene pentru care ne-am luptat in trecut”

politica

Codrin Stefanescu, coordonator al noului partid al lui Dragnea, se plange ca aparitiile sale sunt blocate la „televiziunile prietene” pentru care s-a luptat in trecut. Singurele televiziuni „prietene” la care aparea des in Regimul Dragnea sunt Antena 3 si Romania TV, iar Antena 3 este cea pentru care „s-a luptat”.

„Va multumesc tuturor pentru rabdare, implicare si curaj! Suntem mai puternici si mai multi pe zi ce trece, sper ca in curand sa rezolvam si unele blocaje din presa! Unele chiar la televiziuni prietene pentru care ne-am luptat in trecut! Va imbratisez, tineti aproape!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

De altfel si Liviu Dragnea s-a plans, in primul interviu pe care l-a acordat la Realitatea Plus, ca i-au fost anulate aparitii programate la Antena 3 si Romania TV.

„Prin intermediul bunului meu prieten si camarad Codrin Stefanescu, multi oameni m-au intrebat de ce am ales Realitatea. Nu eu am ales, Realitatea m-a ales. Prin alte parti, dupa ce stabileam emisiuni, cu 2-3 zile inainte mi se spune ca nu se mai poate”, i-a spus Dragnea fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu.

Antena 3 si RTV primesc sume uriase de la PSD in fiecare luna, a dezvaluit recent Dan Barna.

„Noi nu avem 16 milioane sa dam la televiziuni cum a dat in prima jumatate de an PSD-ul. (…) Pe prima jumatate de an, din subventie, PSD a cheltuit 16 milioane de lei, bani din subventie, pe factura, la televiziuni, PNL – 8 milioane de lei, bani pe factura la televiziuni, noi 450.000 de lei boost-uri pe Facebook pentru mesajele si comunicatele partidului. Deci, 16 milioane fata de jumatate de milion… de asta lesina si Prelipceanu si Gadea sa ne crucifice si sa ne umple de zoaie”, a explicat Dan Barna intr-o discutie cu senatorul USRPLUS Irineu Darau.

PSD a refuzat sa prezinte detaliat cum a cheltuit cele 16 milioane de lei pentru presa si propaganda, desi sumele reprezinta bani publici. Conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finante, PSD a cheltuit in ultimii doi ani peste 430 de milioane de lei (peste 100 de milioane de dolari).

Partidele care primesc bani de la bugetul de stat prin intermediul subventiei aloca sume consistente pentru promovarea in spatiul media. PSD a folosit in primele sase luni ale acestui an, care nu este unul electoral, aproape jumatate din suma incasata de la Autoritatea Electorala Permanenta in acest scop, scrie Europa Libera. Cu toate acestea, in mediul online sau la televiziuni nu au aparut semne distincte care sa indice faptul ca anumite articole sau spatii de emisie ar fi beneficiat de finantare din partea social-democratilor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: