Stefanescu rade de „greselile gramaticale” facute de Ciolacu: „Balbaieli si greutate a exprimarii in public”

politica

Alianta pentru Patrie critica, intr-o scrisoare deschisa transmisa de secretarul general Codrin Stefanescu si adresata lui Marcel Ciolacu, greselile gramaticale ale acestuia si ii cere sa explice public ce rol au avut el si Petre Daea in „debarcarea” lui Adrian Chesnoiu de la Ministerul Agriculturii.

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, face referire la conferinta de presa in care Marcel Ciolacu a anuntat nominalizarea lui Petre Daea ca ministru al Agriculturii.

„Pe langa greselile tale gramaticale, greutatea exprimarii in spatiul public si balbaielile care deja te caracterizeaza, am aflat ca te consideri un patriot si ca incerci sa copiezi mesajul A.P.P. Prin urmare iti spun public cateva intrebari”, scrie el.

Astfel, lui Ciolacu i se cere sa explice public rolul sau, dar si al lui Daea in „debarcarea” ministrului Chesnoiu de la Agricultura, dar si motivul.

„Cand vei explica public daca exprimarea ta «inlocuitorul in acest moment», cu referire la Petre Daia, inlocuitorul lui Chesnoiu, inseamna ca la ordinul cuiva, sau in planul gandit de tine, vei proceda la fel si cu nominalizatul tau din acest moment?”, este o alta intrebare din scrisoarea deschisa.

„Nu esti sub nicio forma patriot, ci esti doar un «academist» S.R.I. care a infipt cutitul in spatele adevaratului patriot, care este Liviu Dragnea. Nu ne imita, nu te poti confunda cu noi, nu vei face parte niciodata din grupul suveranistilor si patriotilor iubitori de tara, traditii si popor!”, mai scrie in documentul transmis de Stefanescu, citat de news.ro.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri, dupa sedinta Consiliului Politic National al partidului, ca inlocuitorul lui Adrian Chesnoiu la Ministerul Agriculturii este Petre Daea, despre care a afirmat ca este ”un om cu experienta si un patriot, iubit de cei care lucreaza in agricultura. Propunerea PSD va fi prezentata premierului Nicolae Ciuca, a mai spus Ciolacu.

„Am decis, impreuna cu colegii, ca inlocuitorul in acest moment al domnului Adrian Chesnoiu este fostul ministru Petre Daea, un om cu experienta si un om care nu trebuie sa invete ministerul si problemele pe care le au agricultorii si fermierii, un patriot foarte iubit de toti cei care activeaza mai ales in agricultura”, a spus presedintele PSD.

”A fost ca pe vremuri, un vot in unanimitate in interiorul partidului. Cu aceasta nominalizare vom merge la premier, dupa care cunoasteti procedurile”, a declarat Ciolacu, la finalul sedintei Consiliului Politic National al PSD. El a precizat ca a avut o discutie cu premierul, au fost patru propuneri in PSD.

Despre informatia ca numele lui Petre Daea ar fi in rechizitoriul procurorilor DNA, in dosarul care il cizeaza pe fostul ministru Adrian Chesnoiu, Ciolacu a spus ca Petre Daea a fost ministru de patru ori. ”Nu cred ca domnul ministru Daea a incalcat vreodata legea”, a mentionat presedintele PSD.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: