Stefanescu reactioneaza acum speriat cand i se vorbeste despre interlopii de la ICCJ: „Hai ca te blochez”. Dragnea are de gand sa-l execute

news

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ii blocheaza, pe pagina sa de Facebook,  pe toti cei care ii aduc aminte ca a venit cu interlopi la Curtea Suprema. Dragnea a anuntat deja ca „vom discuta in perioada urmatoare: despre interlopii adusi sa-l apere.

Stefanescu a fost ironizat pe pagina sa de Facebook de un internaut, care l-a intrebat daca are de gand sa „lupte” cu interlopii in spate. Enervat, Stefanescu a anuntat. ca il blocheaza

stefanescu

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Mioveni, ca nu stie cine sunt persoanele implicate in incidentele produse in urma cu o zi, la iesirea sa de la procesul care a avut loc la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), dar intentioneaza sa afle mai multe lucruri despre ce s-a intamplat acolo.

„In ceea ce priveste persoanele pe care le-am gasit la iesire, nu am chemat pe nimeni. Eu nu am solicitat nici SPP, eu nu am SPP de cand sunt presedintele Camerei si cu atat mai mult nu am nevoie sa chem pe cineva sa ma apere. Si eu am fost surprins, nu vreau sa comentez altceva. Si eu imi puneam intrebari cine este acolo. Nu stiu daca cineva a facut o greseala, a facut-o intentionat, daca a fost pur si simplu o intamplare. Dar o sa mai discutam in perioada urmatoare”, a declarat Liviu Dragnea.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: