Stefanescu saboteaza mitingul lui Ciolacu din Piata Victoriei. Avertisment catre primarii PSD: „Ii pasa de voi cum va pasa voua azi de ce se intampla in Galaxia Andromeda”

politica

Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, lanseaza un nou atac violent la adresa lui Marcel Ciolacu. „Lui Ciolacu ii pasa de primari, cum va pasa voua azi de ce se intampla in Galaxia Andromeda”, acuza Stefanescu.

„Ciolacu a anuntat, pompos, ca Hastag Noul PSD va protesta in fata guvernului. Ca primarii PSD nu primesc bani de la Citu! Pentru ca lui Ciolacu ii pasa de primari, cum va pasa voua azi de ce se intampla in Galaxia Andromeda! Ciolacu nu a protestat nici cand au fost hartuiti sau arestati proprii colegi din partid, nu a protestat la aberatiile guvernului rezist in pandemie, nu a protestat la hotia fara de margini din ultimii doi ani, nu a protestat cand au inghetat pensiile, salariile si nici macar cand au fost anulate subventiile pentru agricultorii romani! Dar asta inseamna sa fii ipocrit si agent de influenta al prietenilor din padure! Jalnic!”, a transmis, miercuri, Stefanescu.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a amenintat, marti, ca PSD va scoate zeci de mii de alesi locali in Piata Victoriei si in fata Palatului Cotroceni daca primarii PSD nu vor primi banii la care se asteapta la rectificarea bugetara.

„Cresc nemultumirile si se acumuleaza o masa critica care la un moment dat va rasturna aceasta coalitie. La un moment dat va trebui sa iesim cu totii in strada. Astept rectificarea primului ministru, daca, Doamne fereste, nu se iau in consideratie toate administratiile, nu se le impartim in buni si rai, pesesedisti, penelisti si useristi, asta-i cea mai mare… Ii anunt pe domnul Citu si pe domnul Iohannis ca vor avea zeci de mii de alesi locali, cu tricolorul de gat, primari, presedinti de consilii judetene, viceprimari, consilieri locali si comunali in fata Palatul Victoria si in fata Palat Cotroceni. Si vom sta pana cand domnul presedinte se va intoarce din concediu. Ii anunt odicial. Partidul va reactiona. Vom sta cat este nevoie sa stam”, a declarat Ciolacu la DC News.

De asemenea, Marcel Ciolacu a anuntat luni seara ca toti liderii PSD se vor prezenta in fata DNA pentru a-i obliga astfel pe procurori sa ii ancheteze pe ministri pentru ca ar fi un „jaf generalizat”.

„Va aduceti aminte ca PSD a mai mers pe la DNA sa-si sustina anumiti lideri. S-ar putea DNA sa se trezeasca cu toti liderii PSD in fata DNA si sa cerem sa se respecte legea. Sa inceapa sa ia masuri la toate hotiile intamplate din perioada de pandemie pana acum, cu toate aberatiile trecute prin guvern si nimeni nu ia nicio masura. Exemplu cu 120 de milioane de vaccinuri comandate.

Mai tineti minte ca Vlad Voiculescu a luat vreo 3 milioane de teste rapide si s-au folosit doar 2-3%? Ce s-a intamplat cu ele? Au expirat mai sunt de actualitate? Este un jaf generalizat. Nimeni nu raspunde ce s-a intamplat cu aceste sume de bani, este cazul ca procurorii sa afle.

S-ar putea sa se trezeasca DNA-ul cu toti pesedistii  sa cerem sa aplice legea si sa-si faca datoria”, a anuntat Ciolacu la Romania TV.

Intrebat de ce nu depune denunturi, Ciolacu a spus ca „suntem oameni politici”.

„Cel mai mare vinovat la ceea ce se intampla este Klaus Iohannis. Trebuia sa intervina, nu sa-i acopere. De la vaccinare, de la furturi, de la toata incompetenta, Nu trebuia sa-l laude pe Ghinea, trebuia sa-l schimbe ca nu suntem printre primele care au PNRR acceptat”, a mai acuzat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: