Stefanescu se vaicareste la Antena 3 ca Dragnea il vorbeste de rau in public: „Nu ma asteptam ca al meu coleg si camarad sa spuna acest lucru in public”

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a plans, miercuri, la Antena 3 ca Liviu Dragnea l-a criticat in public. „Nu ma asteptam ca al meu coleg si camarad sa spuna acest lucru in public”, a spus Stefanescu.

„S-ar putea ca uneori sa vorbesc foarte mult si rau, asa cum spunea Liviu Dragnea, din functia pe care o am. (…) Nu ma asteptam ca al meu coleg si camarad sa spuna acest lucru in public. (…) Nu imi este frica de nicio competitie in PSD. Sunt foarte sigur ca oamenii care vor fi in sala, la Congesul PSD, ma apreciaza exact la valoarea mea si sunt de acord cu ce spun eu si cu ceea ce spun altii ca mine, mai vorbareti si care pun punctul pe i. Se spune ca vorbesc mult si rau, da? Eu ma indoiesc ca e chiar asa, daca sala aia va spune la Congres ca eu vorbesc mult si rau, am plecat acasa, dar eu ma indoiesc ca e chiar asa!”, a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

„Nu stiu de ce i-am devenit antipatic lui Liviu Dragnea. Eu nu m-am schimbat. Trebuie sa-l intrebati pe el”, a adaugat Codrin Stefanescu.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat miercuri ca va candida la Congresul din martie la o functie in partid, deoarece nu ii este frica de concurenta din interiorul partidului si nu intelege de ce i-a devenit antipatic lui Liviu Dragnea, pentru ca el a stat langa liderul PSD in momente foarte grele.

„Stiti foarte bine ca voi candida pentru orice functie, nu mi-e frica de concurenta din interiorul partidului. Chiar am fost cel care a sustinut ideea de Congres cu alegeri si pentru vicepresedinti. O sa fie probabil o competitie in partid, daca vom stabili lucrul asta. Trebuie sa vobim cu totii si sa votam, inclusiv cu colegii din CEx”, a spus Stefanescu.

Intrebat daca va candida la o functie chiar daca Liviu Dragnea l-a criticat pentru ca „vorbeste cam mult”, Codrin Stefanescu a spus ca nu stie de ce i-a devenit antipatic liderului social-democratilor, pentru ca el l-a sustinut „in momente foarte grele”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: