Stefanescu nu se mai controleaza deloc, ii raspunde obraznic si lui Dragnea: „Trebuie sa isi asume”

politica

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, „vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid”.

„Domnul Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Cam mult si cam rau”, a afirmat Dragnea inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD. Joi, Stefanescu i-a raspuns lui Dragnea la Antena 3.

”Daca am devenit antipatic pentru domnul Dragnea, trebuie sa isi asume. Eu nu fac decat sa emit niste idei. Eu imi exprim ingrijorarile sau iau pozitie publica cand lucrurile o iau razna in fiecare zi. Nu stiu de ce i-am devenit antipatic, dar sper sa o rezolvam. Am vorbit si la CEX”, a spus Stefanescu.

In plus, el nu a ezitat sa il contreze public pe Dragnea. Seful PSD a spus ca e exclus ca la Congresul PSD din martie sa se stabileasca viitorul candidat la prezidentiale. Codrin Stefanescu vrea ca PSD sa desemneze candidatul si zice ca il sustine chiar si pe Dragnea pentru aceasta pozitie.

”Mi-as dori sa lansam candidatul la presedintie la Congres. Electoratul nostru sa il vada pe omul cu care se va confrunta presedintele Iohannis peste mai putin 2 ani de zile. Liviu Dragnea poate fi candidatul la presedintie. L-as sustine pe Dragnea la presedintie. Nu stiu daca va fi vreo executie in Congres”, a spus Codrin Stefanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: