Stegarul dac: „Dumnezeu se manifesta prin Antena 3”

news

Cezar Avramuta, cunoscut sub numele de „stegarul dac” sau, mai nou, autointitulat „samuraiul dac”, a fost invitat luni seara la Antena 3 unde a fost prezentat ca un erou al luptei pentru democratie. La randul sau, Avramuta este un mare admirator al Antenei 3.

Prezent in ie si pantaloni scurti, „samuraiul dac” a fost invitat de onoare al lui Mihai Gadea. Realizatorul „Sinteza zilei” l-a prezentat ca pe un erou pe Avramuta, deoarece acesta a fost internat cu forta la psihiatrie. „Abuz ceausist! Cine deranjeaza e bagat la nebuni”, „Stegarul Pietei Universitatii, internat cu forta la psihiatrie”, „Incredibil: L-au internat cu forta la nebuni!”, „Cine vrea sa-i inchida gura stegarului din Piata Universitatii?”, au fost titlurile care curgeau pe ecranul emisiunii.

Avramuta, la randul sau, este un vechi admirator al Antenei 3. In 2012, el scria pe blogul sau ca „Dumnezeu se manifesta prin Antena 3”

„Sunteti daci adevarati! De un an spun ‘in piata’: daca nu erati voi, Romania era astazi un pasalac basist! Fara voi, ce mai ramanea din USL era si acum in opozitie! Stegarul dac va spune clar: Dumnezeu se manifesta prin voi! Ii multumesc lui Dumnezeu ca v-a creat.

Existenta voastra este mana destinului Romaniei! Voi sunteti creati de spiritul strabunilor care isi apara neamul si lupta prin voi pentru democratizarea tarii. Antena 3 este in inimile romanilor!”, scria „samuraiul dac” pe blog.

Intr-o alta postare, Avramuta spunea ca Dumnezeu vorbeste prin vocea celor de la Antena 3.

„Acestora li se cuvine o mentiune speciala: daca nu erau ei (Dumnezeu era nevoit sa creeze altii), parerea mea este ca acum am fi fost o imparatie basista, in care nimeni in afara de cei desemnati/agreati de base nu mai puteau spune un cuvant. Eu ii numesc eroii de la Antena 3. Prin vocea lor Dumnezeu a vorbit. Si a facut-o intr-un mod minunat”, se extazia „samuraiul dac”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: