Stelian Ion, concluzie dura la final de an: „Iohannis a reusit sa intre in istorie in randul marilor tradatori ai tarii. Personajul nu este decat un cal troian”

politica

Stelian Ion, fostul ministru al Justitiei, a dat vineri publicitatii un nou mesaj foarte dur la adresa lui Klaus Iohannis. „Personajul nu este decat un cal troian care, la momentul potrivit, a intors armele impotriva celor care l-au sustinut, oferind PSD ceva mult mai valoros decat orice amnistie: medalia de partid frecventabil”, sustine Stelian Ion in ultima zi a anului.

„Anul Marii Tradari se incheie azi. Klaus Iohannis a reusit sa intre in istorie, dar nu ca lider reformator, ci in randul marilor tradatori ai tarii. Rar gasesti in istoria Romaniei un personaj care sa-si fi tradat atat de cinic sustinatorii si principiile pe care le-a promovat prin discursul sau. 6,5 milioane de romani si-au pus sperantele in el. Am rezistat in acesti ani cum am putut: la locul de munca, in comisiile lui Iordache, in strada, protestand cu mic cu mare luni in sir, luand gaze si bastoane de la jandarmi, transmitand semnale de alarma forurilor internationale. Cei mai multi am trecut peste lipsa lui de consistenta, specifica politicianului-planta, consolandu-ne cu ideea ca macar tine linia corecta, antipesedista, reformatoare, projustitie.

Ne-am inselat. Personajul nu este decat un cal troian care, la momentul potrivit, a intors armele impotriva celor care l-au sustinut, oferind PSD ceva mult mai valoros decat orice amnistie: medalia de partid frecventabil. Care a fost motivatia lui nici nu mai conteaza. A facut-o, si prin asta a omorat speranta a milioane de romani care isi doreau o tara mai curata, cu politicieni corecti, care nu-si mai bat joc de viitorul copiilor lor.

Da, un sigur om, camarila sa si cativa epoleti strambi au deturnat votul romanilor de acum un an, hranind astfel si disperarea celor care au cazut usor in plasa falsului nationalism, care nu are nicio legatura cu patriotismul autentic, un nationalism de tip pesedist, cu discurs retrograd, antijustitie si antieuropean.

Anul 2022 va trebui sa fie anul in care fortele reformatoare din societate sa isi uneasca fortele si sa inceapa constructia prin care sa fie reparate oalele sparte de PSD si PNL, ducand tara intr-o noua etapa, modernizatoare. Nu, nu este totul pierdut, abia s-a ales graul de neghina”, a transmis Stelian Ion, vineri.

Presedintele Klaus Iohannis anunta, in mesajul de Anul Nou, ca multumeste romanilor „pentru sacrificiile facute, pentru responsabilitatea si simtul civic deosebit de care ati dat dovada si in acest an dificil”. Mesajul este concentrat pe efectele pandemiei.

„2022 ne bate la usa: sa ii deschidem, asadar, cu speranta, cu inima deschisa si cu increderea ca toate eforturile noastre vor insemna bucuria de a ne regasi, cu adevarat, in normalitate”, spune Iohannis.

Mesajul integral:

”Dragi romani,

Lasam in urma un an cu multe incercari, cu suisuri si coborasuri, cu speranta si deznadejde.

2021 a fost un an dureros pentru tara noastra, prea multi romani pierzand lupta cu virusul in valurile succesive ale pandemiei. In aceste momente, va indemn sa ne indreptam gandurile si catre familiile indurerate de disparitia cuiva drag.

Imi exprim intreaga recunostinta fata de medicii, asistentii medicali, paramedicii, ambulantierii, farmacistii, voluntarii si toti cei care s-au aflat si continua sa se afle in prima linie a luptei impotriva pandemiei. Ei fac tot ce le sta in putinta, ignorand riscurile si trecand peste epuizare, sa salveze vieti si sa aline suferinta celor bolnavi.

Dragi romani,

Va multumesc pentru sacrificiile facute, pentru responsabilitatea si simtul civic deosebit de care ati dat dovada si in acest an dificil. Tot ce am invatat despre noi insine pe parcursul pandemiei ar trebui sa ne inspire si sa ne ajute sa depasim mai usor orice incercari viitoare. Noi, ca natiune, trebuie sa iesim mai puternici si mai uniti din aceasta criza sanitara teribila.

2022 ne bate la usa: sa ii deschidem, asadar, cu speranta, cu inima deschisa si cu increderea ca toate eforturile noastre vor insemna bucuria de a ne regasi, cu adevarat, in normalitate.

La multi ani, oriunde va aflati! Va doresc un An Nou fericit, cu sanatate si impliniri!”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: