Stelian Ion, revoltat ca Laura Vicol a ajuns sefa Comisiei Juridice: „Au pus briciul in mana maimutei. Este o adversara deschisa a DNA”

politica

Stelian Ion, fost ministru al Justitiei, isi manifesta revolta fata de numirea Laurei Vicol Ciorba in fruntea Comisiei Juridice din Camera Deputatilor. „Punand in fruntea comisiei juridice a Camerei Deputatilor o adversara deschisa a DNA, deja drumul pe care il vor urma este clar”, avertizeaza Ion.

„Am fost intrebat ce parere am despre schimbarea conducerii Comisiei juridice a Camerei Deputatilor.
Am o parere foarte proasta! A readuce PSD-ul la conducerea acestei comisii foarte importante a Camerei Deputatilor este ca si cum ai pune briciul in mana maimutei.

Am vazut cu totii agenda ascunsa a PSD-ului din ultimii ani. PSD si-a facut un obiectiv politic din protejarea infractorilor, al coruptilor si mai ales din slabirea DNA. Asta a si fost unul dintre motivele infiintarii SIIJ. Mai grav este ca acum si penelistii care purtau sambetele DNA mai cu perdea, acum isi dau arama pe fata vorbind deja deschis despre faptul ca au in vedere ca pe viitor dosarele de coruptie in care sunt anchetati magistrati sa nu mai fie de competenta DNA, ci a unei noi structuri pe care o vor infiinta impreuna cu pesedistii.

Punand in fruntea comisiei juridice a Camerei Deputatilor o adversara deschisa a DNA, deja drumul pe care il vor urma este clar. Sa-i multumim lui Klaus Iohannis pentru directia pe care va incerca sa o imprime justitiei in perioada urmatoare!”, a anuntat Stelian Ion, vineri.

Citeste si: Stenograme DIICOT cu noua sefa a Comisiei Juridice, Laura Vicol. Interlop: „Bai, fato?! Tu vorbesti acuma cand vreau io, nu cand vrei tu!​”

Deputatul PSD Laura Vicol Ciorba a anuntat, joi, ca a fost aleasa presedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor. Vicol a aparat in instanta numerosi interlopi periculosi din Capitala.

„Le multumesc colegilor care mi-au acordat sprijinul pentru a ocupa functia de presedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor.

Le promit si lor, dar si celor care nu ma vor in aceasta functie ca voi face totul pentru ca activitatea acestei Comisii sa fie la inaltime. Sunt un om echilibrat si apreciez lucrul in echipa”, a anunta Vicol pe pagina ei de Facebook.

Vicol a fost aleasa presedinte cu votul palramentarilor PNL din Comisie. Comisia a fost condusa pana azi de un reprezentant al USR. In timpul Regimului Dragnea, sefia comisiei a fost detinuta de infamul Florin Iordache.

Laura Vicol a aparat in instanta interlopi celebri,  precum liderii Clanului Sportivilor, interlopul Marius Alecu, zis Bebino, fratii Nutu si Sile Camataru, pe numele lor reale, Ion si Vasile Balint, dar si fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, condamnat definitiv la trei ani si 10 luni de inchisoare cu executare si dat in urmarire internationala, dupa ce a fugit din Romania cu putin timp inainte de pronuntarea sentintei.

Laura Vicol Ciorba a fost aleasa in Parlament pe listele PSD Dolj, organizatie condusa de Claudiu Manda, care este trimis in judecata de DNA. Vicol a declarat in ianuarie 2019 ca procurorii DNA sunt „monstri care distrug oameni” si a cerut desfiintarea „din temelii” a DNA.

”Vorbim de abuzuri facute de niste monstri care distrug oameni. Avem atatea cazuri cutremuratoare, eu sunt la finalul listei. Multumesc lui Dumnezeu ca mai sunt intreaga la cap. Cand am fost achitata, in acea zi, am plans incontinuu. Nu am putut sa ma bucur”, a declarat Laura Vicol la Antena 3.

”Ce mai vedem? Pe Kovesi cum conduce Parchetul General… il vedem pe Procurorul General stand pe scaunul dansului, desi avem o cerere de revocare din functie. Domnul Iohannis este de acord cu ce se intampla in justitie. (…) In ce tara traim? Eu cred ca sufar de radicalism in forma avansata! Pana nu se taie pisica in doua…. DNA trebuie desfiintata din temelii, din toate orasele tarii!”, a mai spus Vicol.

Deputatul PSD Laura Vicol Ciorba l-a dat in judecata pe administratorul site-ului aktual24.ro, Ovidiu Albu, pentru ca ar fi adus „prejudicii de imagine prin ingerinta nejustificata in viata intima si privata”.

Vicol Ciorba, membra a Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, solicita despagubiri in valoare de 190.000 de lei si stergerea articolului „Fostul iubit al PSD-istei Laura Vicol, Leo de la Strehaia, condamnat definitiv la 2 ani si jumatate cu executare: ‘Laura esti viata mea/Fara tine nu pot sta’”,  publicat pe 29 septembrie 2021.

Deputata PSD l-a dat in judecata si pe jurnalistul Grigore Cartianu pentru ca a publicat un articol asemanator, solicitandu-i si acestuia tot 190.000 de lei.

Imediat dupa publicarea acestui articol, Vicol Ciorba a transmis redactiei aktual24.ro urmatoarea notificare:

Notificare

privind lipsa totala a acordului meu in ceea ce priveste difuzarea/postarea oricarui material de presa scrisa, de orice natura, ce constituie o atingere grava a vietii mele private, a reputatiei si/sau imaginii mele, asa cum este aceasta descrisa de art. 8 CEDO, art. 71 si urmatoarele din Noul Cod Civil.

Va informez ca in ziua de 29.09.2021 au fost aduse atingeri grave imaginii si reputatiei mele prin articolul publicat pe site-ul aktual24.ro de catre redactorul Victor Gheja, intitulat „Fostul iubit al PSD-istei Laura Vicol, Leo de la Strehaia, condamnat definitiv la 2 ani si jumatate cu executare: „Laura esti viata mea/Fara tine nu pot sta”.

Modul insistent si episodic cu care subiecte din viata mea privata sunt dezbatute intr-un mod tendentios de catre publicatia dumneavoastra creeaza sistematic un prejudiciu de imagine subsemnatei.

Potrivit dispozitiilor art. 74 lit. f) Cod Civil, constituie atingeri aduse vietii private difuzarea de stiri, dezbateri, anchete sau de reportaje scrise ori audiovizuale privind viata intima, personala sau de familie fara acordul persoanei in cauza.

In consecinta, prezenta notificare nu constituie o forma de manifestare a dreptului la replica, pe care imi rezerv optiunea de a-l solicita in termen legal, ci exercitiul dreptului legal de a ma opune expres publicarii de materiale ce imi afecteaza viata privata, imaginea si reputatia.

Pentru aceste motive va adresez solicitarea ca, de la primirea prezentei, sa inlaturati cu maxima celeritate toate articolele/postarile referitoare la subsemnata si sa sistati abordarea subiectelor care privesc viata mea privata, afirmatiile tendentioase continute in respectivele articole producand prejudicii imaginii si reputatiei profesionale, influentand in mod negativ opinia publica.

In eventualitatea in care nu veti da curs prezentei notificari, imi rezerv dreptul de a ma adresa instantei judecatoresti competente pentru a obtine repararea tuturor prejudiciilor patrimoniale si nepatrimoniale pe care persoana juridica pe care o reprezentati le-a cauzat prin faptele ilicite constand in publicarea articolelor privind viata privata a subsemnatei.

Reactia lui Ovidiu Albu la aceasta notificare se regaseste in acest articol: Reflexele totalitare ale PSD. Doamna deputat Vicol Ciorba, ne dati aprobare pentru acest articol?

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: