Stelian Muscalu, interventie fabuloasa la adresa ministrului Teodorovici: „Rusinos! E un comportament golanesc, o badaranie de coltul strazii” – Video

news

Stelian Muscalu, realizator al emisiunii Business Club de la Digi24, a avut o reactie fabuloasa in urma declaratiilor badaranesti ale ministrului Teodorovici la adresa senatorului PNL Florin Citu.

Stelian Muscalu, care de obicei uziteaza un limbaj tehnic si sobru, si-a iesit si el din pepeni dupa ce a vazut cum se comporta ministrul Finantelor.

„Acesta este ministrul de Finante al acestei tari. Functia care reprezinta o demnitate… ce este demn intr-o astfel de adresare? Intr-o lume normala, pentru jumatate din ce a spus, ar fi trebuit sa isi dea demisia si se ducea cinci ani de zile pe cozi de nuci la manastire. In schimb, Teodorovici tine lectii despre ce inseamna chiparos. Rusinos! E un comportament golanesc, o badaranie de coltul strazii.

Dupa intamplarea de astazi, mi-am adus aminte de un moment ciudat din vara anului trecut, cand infuriat de un comentariu la o postare de a sa de pe pagina de Facebook, replica lui Teodorovici a fost: ‘Cred ca ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau. (…) Nu cu mult timp in urma, acelasi ministru ameninta ca taie finantarea TVR dupa o stire considerata de el ca dezechilibrata. Domne’, ne gandim, o fi betia puterii, dar si din asta te trezesti la un moment dat si credeti-ne ca mahmureala e mai rea decat dupa alcool”, a spus Stelian Muscalu in emisiunea sa de la Digi24.

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici l-a insultat miercuri, la dezbaterea bugetului pe 2019 in Comisiile de buget-finante, pe sentorul liberal Florin Citu, strigandu-i: „Esti frumos! Chiparosule! Dupa ce ca esti urat, mai esti si prost”.

In timp ce senatorul PNL Florin Citu depunea un amendament, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor sai sa respinga acest amendament si a lansat la adresa lui Citu mai multe afirmatii ironice.

„Esti frumos! Chiparosule! Dupa ce ca esti urat, mai esti si prost. Ai auzit? Citule, dupa ce ca esti urat, esti si prost!”, i-a strigat Teodorovici.

Intrebat de jurnalisti de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a sustinut ca nu a spus nimic urat: ”Am spus ceva urat? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeti ce inseamna chiparos.”

Mai mult despre: ,


Comentarii: