STENOGRAME. Marea TEAPA luata de PDL. PNL nu-si va tine promisiunea: „Nu mai avem nevoie de ei”

politica

Declaratii razboinice ale vicepresedintelui PNL Teodor Atanasiu la adresa mai noilor colegi care provin din PDL. „Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus ca daca pleaca maine imi fac un bine”, a spus Atanasiu intr-o sedinta de partid.

Potrivit unei inregistrari publicate de stiripesurse.ro, Teodor Atanasiu a spus intr-o sedinta a filialei PNL de la Bistrita ca nu va respecta promisiunea de a numi viitorul premier din partea PDL.

„Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. Va mai spun un lucru. Am facut un lucru, eu zic destept chiar daca in Bistrita e un putin altfel. Un lucru destept de ce? Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul (rasete), locatia in care sa functionam.

Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!

(rasete)

-Cu toate ca nu prea e corect! (spune cineva din sala)

Nu e corect deloc, dar n-am nicio retinere. Nu-i corect, dar daca maine ai prim-ministrul poti face ce vrei si ai tot.

Deci partidul asta va fi al vostru, nu al lor. Sa fie foarte clar! A fost si va fi al nostru.

Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus ca daca pleaca maine imi fac un bine. Tot cu 45% raman si nu ma mai intreaba nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu si cu lacu.…Imi fac un bine daca pleaca… Nu o sa plece, nu-s prosti. O sa convietuim cu ei. Liderii lor o sa dispara rand pe rand!”, a spus Atanasiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: