externe

Steven Seagal a inaugurat la Moscova un centru de arte martiale pentru militarii rusi. Afacerile lui Seagal din Rusia

Steven Seagal continua sa isi arate sprijinul pentru Rusia, de data aceasta inaugurand un nou centru de arte martiale in Moscova, anunta Newsweek USA.

Actorul american, artist in arte martiale, a primit recent prestigiosul Ordin al Prieteniei din partea presedintelui rus Vladimir Putin. Candva o vedeta a filmelor americane, Seagal spune ca acum este „Un milion la suta rus”.

Imaginile surprinse de agentia de stiri guvernamentala rusa TASS il arata pe Seagal luand parte la ceremonia de deschidere a Centrului de Aikido, unde a taiat o mica panglica rosie. Presa rusa a relatat ca Seagal a fost invitatul de onoare la evenimentul de sambata trecuta.

„Tinerii atleti pe care i-am vazut astazi au un potential foarte mare. Trebuie sa deschidem mai multe astfel de centre pentru a-l dezvolta. Este important ca dezvoltarea aikido-ului sa se desfasoare intr-un ritm mai rapid”, a spus Seagal, conform TASS, citata de Newsweek.

O demonstratie de arte martiale a fost pusa in scena pentru invitati, presa prezenta si Seagal. In imaginile video, acesta poate fi vazut in centrul unui grup de oameni, asezat pe un covor rosu si urmarind performantele de aikido.

„Sunt foarte bucuros ca pot prezenta acest centru astazi si ca aikido se va dezvolta aici. Aceste arte pot face din aceasta lume un loc mai bun”, a declarat el.

TASS a precizat ca centrul va antrena tineri artisti martiali pentru a-i pregati „pentru serviciul in cadrul fortelor armate ruse”. Centrul nu este inca deschis publicului, dar cand va fi deschis, acolo va functiona un „club sportiv si patriotic” si se pare ca orele vor creste nivelul de pregatire fizica pentru pentru cei din fortele armate ruse.

Seagal, starul unor filme precum „Under Siege”, „The Patriot” si „Machete”, a dobandit cetatenia rusa si sarba in 2016. In 2018, el a fost numit trimis special al Rusiei in SUA.

Pe langa faptul ca a primit medalia Ordinul Prieteniei pentru activitatea sa de sustinere a Rusiei, Seagal a primit numeroase cadouri din partea natiunii.

In octombrie, el a primit din partea autoritatilor un teren din prestigioasa suburbie Rublevka, in apropiere de Moscova, care fusese anterior alocat pentru ingrijirea copiilor bolnavi de cancer.

Compania Gorki Holding Co, la care Seagal detine o participatie de 26%, a primit un teren urias in districtul Odintsovo, potrivit publicatiei rusesti Baza.

Compania intentioneaza sa construiasca pe acest teren un Centru International de Arte Martiale, potrivit Baza. Compania lui Seagal a primit terenul fara licitatie, iar autoritatile de la Moscova au justificat decizia spunand ca firma va crea locuri de munca pentru constructia facilitatii.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu

Recent Posts

Emil Boc vrea doar interviuri cu intrebari regizate. Ce a patit o jurnalista Euronews: „Iese, tranteste usa salii de sticla si pleaca”

Dana Cotovanu, jurnalista la Euronews Romania, relateaza o situatie revoltatoare in legatura cu primarul Clujului,…

2 ore ago

PSD-istii anunta razboi. Baron local: „Astazi ne-am luat hainele de razboinici, Romania va avea un presedinte sustinut de PSD”

Presedintele CJ Arges, Ion Minzina (PSD, fost PRM), a anuntat sambata ca "Romania va avea…

3 minute ago

Tarile NATO vor trimite noi sisteme de aparare antiaeriene Patriot in Ucraina. Cine nu are arme va furniza sprijin financiar

Statele NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare…

22 de minute ago

Dupa caldura, in Apuseni a revenit zapada

In zona Muntilor Apuseni a revenit ninsoarea. In doar cateva zeci de minute, la Scarita-Belioara…

O oră ago

Statele Unite vor incepe sa aprovizioneze Ucraina cu armament „imediat” dupa ce Congresul va aproba pachetul de ajutor

Casa Alba se asteapta ca furnizarea de ajutor militar american sa inceapa „imediat”, dupa ce…

33 de minute ago

A murit barbatul care si-a dat foc in semn de sustinere a lui Donald Trump

Barbatul care si-a dat foc in fata tribunalului unde desfasoara procesul fostului presedinte american Donald…

43 de minute ago