externe

Steven Seagal, delir la Russia 1 TV: „Schwarzenegger nu are dreptate, NATO sa plece si Ucraina sa fie un stat neutru/ Eu sunt rus, Rusia este casa mea”

Actorul Steven Seagal a aparut in principala emisiune a postului cel mai urmarit din Rusia,  Rossiya 1, unde a recitat toate temele de propaganda ale Kremlinului. El a sustinut chiar ca a vazut cu ochii lui „sute si sute de nazisti” in Ucraina care i-au spus ca „le place sa ucida oameni”.

Emisiunea a fost moderata de Vladimir Soloviev, propagandistul sef al Kremlinului si un apropiat al lui Vladimir Putin.

„Am studiat acest razboi de aproape, asemenea fake news nu am vazut in toata viata mea. 98% din stirile despre Ucraina provin de la oameni care nu au fost niciodata acolo. Acestia – inclusiv autoritatile oficiale – obtin informatii de la ferme de troli, nici macar nu stiu care sunt sursele.

Este o nebunie, i-am si spus zilele trecute ministrului de Externe (Serghei Lavrov). Stirile false sunt mai periculoase decat rachetele nucleare. Ce vreau sa spun, daca stirile false sunt proliferate intr-o tara pana la punctul in care oamenii nu mai stiu care este adevarul, atunci mintile si inimile lor pot fi directionate spre un razboi major”, a sustinut Seagal.

Intrebat despre cei peste 50 de prizonieri ucraineni ucisi intr-o inchisoare din regiunea controlata de Rusia, Seagal a sustinut si el ca vinovata este Ucraina.

„Am vazut cu ochii mei ca la Olevnika a fost un atac cu rachete HIMARS, au incinerat intreaga zona. Va spun un miliard la suta ca nu a fost o bomba amplasata acolo, care a explodat, ci ceva care a venit din exterior”, a pretins Seagal.

„Dupa parerea mea sunt sute de mii de nazisti in Ucraina, fideli idealurilor lui Stepan Bandera, si multi dintre acestia vor sa lupte”, a mai spus Seagal.

Intrebat daca nu se teme ca va fi „masacrat” de presa din SUA si Europa, Seagal a raspuns: „Dupa cum am mai spus, eu sunt un diplomat, un bun diplomat. Am o pozitie neutra, nu vreau sa iau partea nimanui”.

Intrebat ce parere are despre faptul ca Arnold Schwarzenegger a luat apararea Ucrainei, Seagal s-a enervat:  „Cand Arnie a spus ca nu sunt nazisti, eu am facut interviuri si am vazut sute si sute de nazisti si ei mi-au spus ‘da, vrem sa luptam’ si ‘ne place sa ucidem oameni’. Stepan Bandera este foarte influent in multe zone din Ucraina. Nazistii nu au plecat din Ucraina dupa Al Doilea Razboi Mondial. Stiti ceva, daca ei vor sa fie nazisti, sa fie nazisti, nu ne intereseaza. Dar noi chiar vrem ca NATO sa plece si Ucraina sa fie un stat neutru”.

„Sunt rus, Rusia este casa mea”, a incheiat Steven Seagal.

Steven Seagal Are cetatenie rusa si sarba. In 2014, actorul a sustinut anexarea Crimeei de catre Rusia.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu

Recent Posts

Filmarea – Straniul conflict dintre deputatii Vilceanu si Roman. Vilceanu pare ca l-a muscat de nas pe Roman

Imagini surprinse in timpul bataii dintre deputatii Dan Vilceanu si Florin Roman arata ca Vilceanu…

2 ore ago

Budapesta ataca din nou: „Strategia europeana si americana privind Ucraina a esuat complet. Este Rusia in genunchi din punct de vedere economic?”

Strategia elaborata de Europa si SUA cu privire la conflictul ucrainean a esuat complet, a…

8 minute ago

Neuralink se pregateste pentru al doilea implant cerebral uman dupa ce a anuntat ca a primit aprobarea autoritatilor SUA

Compania Neuralink a lui Elon Musk ar fi obtinut aprobarea din partea Administratiei americane pentru…

6 minute ago

Cursa inarmarii pe orbita: Rusia acuza Statele Unite ca vor sa amplaseze arme in spatiu

Spre un razboi in spatiu ? Rusia a acuzat marti Statele Unite ca doresc sa…

2 minute ago