STIAU CEVA? 74 de cercetatori de top si angajati NASA s-au SINUCIS sau au MURIT in accidente in ultimii doi ani

externe

Pe 12 ianuarie 2015, renumitul om de stiinta Alberto Behar s-a zdrobit cu avionul pe una dintre strazile din Los Angeles. Alberto lucra pentru NASA, era unul dintre cei care a descoperit ca a existat apa pe Marte. In ultimii doi ani, nu mai putin de 74 de oameni de stiinta si angajati ai NASA au murit, cauzele fiind sinucidere sau accident.

Alberto era un pilot experimentat, era instructor de zbor pentru avioane si elicoptere. Conditiile meteo erau excelente, cu toate acestea avionul a inceput brusc sa piarda din inaltime. „Nu-mi dau seama ce a putut cauza accidentul, Alberto era foarte competent”, declara atunci un pilot de la Van Nuys Airport.

Alberto-Behar-NASA-scientist-killed-in-crash1

Este al 74-lea dintr-un lung sir de importanti oameni de stiinta si angajati ai NASA care au murit in numai doi ani de zile.  Glenn Thomas, un cunoscut expert in Ebola si SIDA, purtator de cuvant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii,  se afla la bordul avionului MH17, care a fost doborat in Ucraina.

Alte morti ciudate ale unor cercetatori de prestigiu sunt:

Joep Lange, specialist de top in SIDA si fost presedinte al Asociatiei Internationale anti-SIDA, era si el la bordul MH17.

Melisa Ketunuti, 35 de ani, pediatru specialist in cancer. A lucrat si ea pentru o asociatie anti-SIDA in Botswana. A fost gasita legata si incendiata in subsolul casei sale din Philadelphia.

melissaketunuti

Doctorul Anne Szarewski, 53 de ani, era experta in cancerul de col uterin, a inventat un vaccin revolutionar pentru aceasta boala. A fost gasita moarta in locuinta sa, in decembrie 2013. Doctorii nu au avut nicio explicatie.

anne

Poate cea mai controversata moarte a fost a lui Shane Truman Todd, 31 de ani. Corpul lui a fost gasit in iunie 2012 la morga din Singapore. El lucra pentru un proiect top-secret dezvoltat de China, se banuieste ca este vorba de o arma defensiva. El se temea pentru viata lui, dupa cum marturisise familiei. Isi daduse demisia si se pregatea sa se intoarca in State, insa a fost gasit mort. Familia sa a cerut sa se afle adevarul, chinezi au promis sa vor investiga insa nu au mai dat niciun raspuns.

Adeptii teoriilor conspirationiste considera ca toate aceste morti sunt suspecte, prea multi oameni de stiinta de top au murit in doar doi ani de zile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: