„Stim cu totii ce ai facut”. Mesaj pentru Tudorel Toader, fostul ministru se spala pe maini de recursul compensatoriu

analize

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, tine din nou sa sustina ca el nu a avut nicio implicare in legea recursului compensatoriu. Mai mult, el ii ameninta pe jurnalisti cu procese.

„Hotarat lucru – gazeta electronica ziare.com isi doreste sa fie chemata in judecata, pentru a intelege ca trebuie sa se documenteze inainte de a scrie ceva !

Repetam spre a se intelege ! Legea privind recursul compensatoriu a fost initiata de catre Guvernul zis tehnocrat si modificata, in mod substantial, de catre parlamentari.

MJ a dat aviz negativ modificarilor parlamentare. Mj a sustinut neconstitutionalitatea proiectului de lege. Intrebare – oare ce motive are ziare.com de sustine un astfel de neadevar?”, reafirma Toader pe fondul dezbaterilor despre infractiunile comise de beneficiarii recursului compensatoriu.

Virgil Burla, jurnalist de investigatii, fost realizator al emisiunii „Romania furata” de la Digi24, tine sa aduca aminte adevaratul rol jucat de Toader in recursul compensatoriu.

„Disperata incercarea lui Tudorel Toader de a se delimita de legea recursului compensatoriu care a eliberat 20.000 de infractori inainte de termen.

Ce nu spune dl Toader in ultima sa postare pe FB este ca putea oricand sa retraga proiectul de lege, lucru care nu i-a trecut prin cap nicio secunda.

Apoi, secretarul de stat Mariana Mot a fost prezenta la toate discutiile din Parlament pe marginea acestei legi, avand mandat din partea MJ. Nu am vazut-o sa se impotriveasca prevederilor propuse si votate.

Asadar, dl Tudorel, mai usor cu disidenta ca nu te crede nimeni. Stim cu totii ce ai facut si, mai ales, ce n-ai facut”, a subliniat Burla pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: