Stire ABERANTA despre Romania, INVENTATA in presa internationala

news

Mai multe publicatii din Occident au publicat o stire conform careia Ana Kovacs din satul Sirnea (Brasov) a intentat proces de divort pentru ca sotul ei ar fi varcolac.

„O romanca de 26 de ani din Sirnea, pe nume Ana Kovacs, a intentat actiunea de divort, era casatorita de doua luni, pentru ca a descoperit ca sotul sau este varcolac.

Ea a declarat ca a descoperit in 4 aprilie 2015, ca sotul ei este varcolac. L-a suspectat ca are o iubita, pentru ca lipsea de acasa noaptea. S-a hotarat sa-l urmareasca si ceea ce a vazut este de domeniul fantasticului.

In noptile cu luna plina, el lipsea de acasa si mergea la o ferma din apropierea localitatii Sirnea, unde in toiul noptii ataca animalele. Ana Kovacs sustine ca acesta era in pielea goala si ataca animalele care fugeau ingrozite”, scrie worldnewsdailyreport.com.

Jurnalisti din Brasov au verificat informatia, nu exista un astfel de proces pe rolul tribunalului Brasov. Site-ul a mai inventat si ca un anume Adamus Popesciu a fost ars pe rug in 1719 pentru ca ar fi fost varcolac. Evenimentul a avut loc in „localitatea romaneasca Gratvia”.

Stirea a fost preluata de mai multe publicatii din Europa, inclusiv din Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: