„Stiu cu ce-l are la mana Dragnea pe Tariceanu”. Rares Bogdan anunta de ce seful Senatului va executa fara cracnire tot ce decide seful PSD

analize

Rares Bogdan este convins ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, nu va indrazni sa se opuna niciunei decizii luate de Liviu Dragnea intrucat este la mana sefului PSD. Saptamana viitoare, Dragnea va forta remanierea lui Tudorel Toader daca acesta nu da ordonantele pe justitie care anuleaza sentintele inaltilor corupti.

Rares Bogdan afirma ca presedintele Senatului este ostaticul lui Liviu Dragnea, fiind amenintat cu ridicarea imunitatii in dosarul DNA cu privire la spaga de 800.000 de euro.

”Nu stiu cu ce-l are la mana Tariceanu pe Dragnea, in schimb stiu cu ce-l are la mana Dragnea pe Tariceanu, pentru ca cererea de ridicare a imunitatii sta de trei luni de zile in biroul reunit al celor doua Camere si n-a fost supusa la vot. In momentul in care se va supune votului, Tariceanu e intr-o parte sau alta. El sta agatat de aceasta cerere de ridicare a imunitatii.

Calin Popescu Tariceanu este un biet prizonier al lui Liviu Dragnea si a gastii catarate in fruntea PSD. Ma bucur foarte mult ca lumea s-a convins ca nu exista un PSD bun si-un PSD rau. Exista un PSD care a prabusit imaginea Romaniei in lume, cu care nu sta de vorba nimeni, absolut nimeni la nivel european, un PSD care a scumpit vietile romanilor, care n-a facut un kilometru de autostrada, care a prabusit investitiile, care a crescut ROBOR, a prabusit leul, care a crescut dobanzile si a reusit sa duca inflatia de la 0,1% in ianuarie 2017 la 5,5 in ianuarie 2019. Acesta e PSD-ul”, a declarat Rares Bogdan pentru PS News.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat miercuri ca in partid exista o stare de nemultumire cu privire la Tudorel Toader si ca va exista o discutie legat de aceasta situatie in coalitie, dupa revenirea premierului Viorica Dancila. El a sugerat ca este extrem de nemultumit ca Toader nu a pus in aplicare deciziile CEX al PSD. Este vorba despre ordonanta pe justitie privind anularea sentintelor date de completurile de cinci judecatori.

„Am luat decizia sa dam sansa opozitiei sa arate ca au suficiente voturi ca sa isi treaca motiunea. PSD nu isi regleaza problemele cu mana Opozitie. PSD nu putea vota o motiune plina e minciuni. La o data ulterioara se va discuta de motiune, dar trebuie sa avem o discutie impreuna cu premierul si Tudorel Toader. Exista o stare de nemultumire pe care nu avem de gand sa o ascundem pe care o vom rezolva saptamana viitoare intr-un fel sau altul”, a spus Liviu Dragnea.

Intrebat care sunt nemultumirile cu privire la Tudorel Toader, Dragnea la raspuns: „Ati vazut in spatiul public, ati vazut colegi la televiziuni, cum ar fi Florin Iordache. Asa am convenit cu domnul Calin Popescu Tariceanu sa discutam si cu doamnaa Dancila ori vineri, ori luni, si cu dl Toader. Dupa care o sa vem noi o discutie in PSD. Au fost lucruri contradictorii, sunt niste decizii luate in CEx care trebuie limpezite”.

Comentarii: