politica

„Stiu sigur”. Basescu vine cu noi informatii, de ce a cazut referendumul lui Dragnea si al BOR

Traian Basescu a declarat, sambata, la Romania TV ca romanii au refuzat sa mearga la referendum pentru ca au „simtit ca Dragnea vrea sa isi faca un piedestal si a vrut sa confiste tema”. In plus, ei sunt deranjati de aroganta si mercantilismul liderilor BOR.

”Este clar ca a fost o plata a electoratului pentru institutia politica si biserica. BOR a primit si ea o nota de plata. Populatia a simtit ca Dragnea vrea sa isi faca un piedestal si a vrut sa confiste tema”, a spus Basescu.

Mai mult, Basescu mai sustine ca organizatiile PSD l-au boicotat pe Dragnea si nu s-au mobilizat. ”Dragnea si PSD erau intr-un moment de criza de credibilitate. (.,.) Populatia a refuzat sa fie parte a piedestalului”, a mai comentat el, la Romania TV.

O alta greseala a lui Dragnea a fost aceea ca nu a reglementat parteneriatul civil inaintea referendumului astfel incat sa ofere si comunitatii gay o varianta. Aceste cupluri homosexuale au o mare problema, traiesc impreuna ani de zile si cand se despart nu au acel cadru legal pentru a-si imparti bunurile, a precizat el.

Basescu a mai observat si ca BOR, dar si alte biserici au facut un efort teribil sa impinga lumea la vot si a promovat o campanie uneori mult prea agresiva, insa liderii bisericii au platit pentru aroganta lor.

”Cred ca a primit o lectie pentru trufia ei, administratorii BOR au devenit trufasi, aroganti, ii vezi numai in Mercedesuri, au servitori, conditioneaza slujba de inmormantare, cand intri in biserica parca e talcioc cu lucruri de vanzare din partea bisericii. Ori asta a inceput sa ii deranjeze pe ortodocsii practicanti. Stiu sigur ca tot mai multi oameni sunt deranjati de aroganta liderilor BOR si de mercantilismul lor si au platit”, a afirmat el.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

2 ore ago

Un lider local al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania a fost amendat pentru utilizarea unui slogan nazist

Bjoern Hoecke, lider al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) din landul Turingia…

2 ore ago

Aplicatia de intalniri Bumble isi cere scuze public pentru campania de marketing bazata pe sloganuri anti-celibat

Aplicatia de intalniri Bumble si-a cerut scuze pentru reclamele despre care criticii au spus ca…

2 ore ago

Mostenitorii lui Maradona spun ca trofeul Balonul de Aur scos la vanzare a fost furat si cer oprirea licitatiei

Mostenitorii lui Diego Maradona vor cere un ordin judecatoresc pentru a opri licitatia unui trofeu…

2 ore ago

Portalul de transmisiune in direct Dublin-New York a fost inchis temporar dupa „comportamentul nepotrivit” al unor irlandezi

Un portal care permite irlandezilor din Dublin si newyorkezilor sa interactioneze in direct a fost…

2 ore ago