Stolojan rupe tacerea: Mesaj SURPRINZATOR pentru Traian Basescu

politica

Liberalul Theodor Stolojan ii recomanda fostului sau aliat politic Traian Basescu sa nu candideze la Primaria Generala a Capitalei. Si sugereaza ca acesta nu are nevoie de o noua functie pentru, in calitate de fost presedinte al Romaniei, are asigurate salariul, resedinta si garda de corp.

Fost partener politic in Alianta DA si, apoi, consilier prezidential al lui Traian Basescu, Theodor Stolojan spune ca o eventuala candidatura a acestuia la Primaria Capitalei ar fi inoportuna, scrie Agerpres.

„Dansul, atunci cand era presedinte facea urmatoarele declaratii publice: Cand ai fost presedintele Romaniei nu mai poti sa te bagi in fel de fel alte functii”, ii reaminteste europarlamentarul PNL actualului presedinte al PMP.

„Dupa legislatia romaneasca,a cel care a fost presedintele Romaniei are asigurat, pana la sfarsitul vietii, un salariu foarte bun, o casa, o garda de corp. Deci tara a avut grija de fostii presedinti. Eu cred ca asa ar fi bine, dar dansul va decide singur ce are de facut”, a raspuns Theodor Stolojan atunci cand a fost intrebat ce parere are despre o eventuala candidatura a lui Tranian Basescu la alegerile locale.

In acelasi timp, europarlamentarul liberal a precizat ca nu a mai vorbit de mult timp cu fostul presedinte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: