„Strainii sa se duca in America sau unde vor, sa nu faca legea la noi”. Mesajul anti-occidental al lui Dragnea a prins la multimea pesedista

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut o baie de multime in timpul mitingului PSD de la Craiova. In timp ce era inconjurat de cinci bodyguarzi cu mutre de interlopi, numerosi simpatizanti ai PSD l-au indemnat pe Dragnea sa „nu cedeze”.

„Domnu’ Dragnea, sa nu ne lasam. Si de straini, sa fim puternici, daca nu le convine sa se duca la ei in America sau unde vor. Noi la ei nu facem legea, sa traiti”, i-a transmis un pesedist lui Dragnea. „Nu ne lasam”, a raspuns Dragnea.

Vezi video de la 01.14.00:

In cursul discursului sustinut pe scena, Dragnea a reluat atacurile la adresa Occidentului.

„Multi nevolnici din aceasta tara au tot incercat sa puna in sertare marile momente ale istoriei, momente care arata patriotismul roman. De la Revolutie, romanii au inceput sa priveasca cu incredere, sa aiba curaj sa se bata pentru tara lor. Vreau sa vorbim cu curaj despre Romania si patriotism. Prea mult timp ni s-a spus «invatati-va cu salariile mici, ca altfel nu vin investitorii». Si au stat romanii ani si ani cu salarii de mizerie, pentru ca, nu-i asa?, in Romania numai asa puteau veni investitorii”, a spus el.

„Prea mult timp ni s-a spus ca mai importante sunt interesele UE decat interesele Romaniei. Orice german, belgian, olandez se gandeste in primul rand la tara lui, pentru ca asa e normal. Dar daca Romania a fost condusa fara coloana vertebrala, cu capul plecat, daca stai cu coloana dreapta, mai plesneste cate un disc, dar macar stai cu coloana dreapta, nu incovoiata”, a mai afirmat Dragnea.

El a continuat sa enumere masurile luate de PSD.

„«De ce, ce au oamenii astia cu noi?», m-au intrebat multi. Ce are Iohannis cu noi? Am inceput sa aratam toate abuzurile comise in aceasta tara si le e frica. Am avut un curaj nebun sa dam drumul la un program de pensii care continua in anii urmatori, am marit salariile la medici si profesori ca sa se bucure de respectul pe care il merita”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a reluat acuzatiile la adresa companiilor straine care ar aduce fructe si legume de calitate proasta in Romania.

„Sunt speriati ca fermierii romani au inceput sa puna pe masa romanilor produse romanesti gustoase. Am ambitia mea sa acoperim si lunile de iarna si vom subventiona si centralele termice pentru solarii si folia dubla. (…) De zeci de ani de zile si-au batut joc de pamant, au facut tot ce au putut ca sa ingenuncheze tara. Trebuie sa stam sa vedem cum cerealele noatre sa plece afara si sa se intoarca biscuiti? Sa stam in continuare sa ne uitam cum companii straine calca in picioare fermierii romani? (…) Vin niste maimutioi, niste mascarici sa ne spuna ca nu suntem europeni? Eu imi iubesc tara si m-am hotarat sa-mi asum orice risc, orice pericol pentru a lupta pentru Romania. Oamenii pe care ii vedeti aici, care vor merge in Parlamentul European, sunt oamenii in care am incredere maxima. Niciunul nu ar fi ajuns pe aceasta lista daca nu era patriot pur sange. Nu mai vrem tratament dublu pentru noi, rau pentru noi si bun pentru altii. Vrem sa mearga la Bruxelles pentru a fi o voce puternica pentru tara noastra, pentru a spune cu curaj ce inseamna Romania. Nu mai acceptam sa fim pusi la colt pentru tot felul de minciuni”, a declarat Dragnea.

Mai mult despre: ,


Comentarii: