Strambaturile lui Putin la un summit international: „Pare sa-si bata joc de oficialii guvernamentali turci care se saluta cu imbratisari si sarutari” – Video

externe

Imagini virale cu comportamentul lui Vladimir Putin la un summit international. O publicatie din Turcia a dat publicitatii o filmare in care Putin se stramba si ii imita pe doi oficiali turci care se inbratiseaza si se saruta.

Putin pare sa-si bata joc de oficialii guvernamentali turci care se saluta cu imbratisari si sarutari. Cel pe care il ironizeaza Vladimir Putin este Ibrahim Kalin, purtatorul de cuvant al presedintelui Turciei, Recep Erdogan.

Kremlinul a respins luni acuzatiile potrivit carora fortele rusesti ar fi comis crime de razboi in provincia ucraineana Harkov, calificandu-le drept „minciuna”, informeaza Reuters.

Aproximativ 450 de cadavre – despre care Ucraina spune ca sunt in mare parte civili – au fost gasite in gropi comune in apropiere de Izium, dupa ce trupele rusesti au fost fortate luna aceasta sa paraseasca regiunea Harkov, pe care o controlau in mare parte inca din primele saptamani ale campaniei lor militare din Ucraina.

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat ca anchetatorii de la fata locului au gasit dovezi de tortura, inclusiv cadavre cu mainile legate, si a acuzat trupele ruse de comiterea de crime de razboi.

Intrebat luni despre declaratiile lui Zelenski, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat reporterilor: „Este acelasi scenariu ca la Bucea. Este o minciuna si, bineinteles, vom apara adevarul in aceasta poveste”.

Rusia a respins anterior afirmatiile potrivit carora trupele sale ar fi comis crime de razboi in Bucea, in afara Kievului, dupa ce au iesit la iveala dovezi privind uciderea civililor in timp ce orasul era controlat de trupele rusesti, dupa retragerea Rusiei la sfarsitul lunii martie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: