Straniu. Sorin Grindeanu a scris o carte care nu se gaseste nicaieri: nici in librarii, nici in biblioteci, nici pe internet

politica

Premierul propus de PSD, Sorin Grindeanu, afirma in CV-ul sau ca a publicat o carte intitulata “Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”. Cartea nu apare insa nicaieri, este imposibil de gasit, a descoperit un utilizator Reddit Romania.

Potrivit CV-ului oficial, Grindeanu a publicat, in 2002, cartea “Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”. Cartea ar fi aparut la Editura Ionescu din Caransebes.

O cautare pe Google a cartii ofera ca rezultate doar CV-ul lui Grindeanu. Nu apare nicio alta referirere la aceasta carte, critici sau comentarii, cum se intampla cu orice lucrare scrisa.

Mai mult decat atat, un utilizator Reddit a avut curiozitatea de a o cauta si in biblioteci. Nu a gasit nimic.

„Am cautat pe Google, pe Okazii, am cautat la Biblioteca Nationala a Romaniei (care teoretic are toate cartile publicate in Romania), am cautat la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti si de la Universitatea de Vest. Nimic.

Sunt sanse bune ca cartea nici nu a existat vreodata, e inventata pentru a fi pusa in CV”, se afirma pe Reddit Romania.

Si in ce priveste editura la care ar fi aparut cartea este o situatie ciudata. Aceasta nu are site si, foarte probabil, nici nu mai exista.

In CV-ul sau, Grindeanu scrie ca a publicat trei carti: “Introducere in informatica sociala”, editura Universitatea de Vest, 2000/“Tehnoredactarea computerizata”, editura Universitatea de Vest, 2002/“Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”, editura Ionescu, 2002.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: