Strategia nesimtita a lui Firea impotriva bucurestenilor. Dovada ca primarita PSD incalca legea

news

E dictatura la Primaria condusa de Firea. Primaria PSD a gasit o metoda nesimtita pentru a-i impiedica pe cetateni sa participe la sedintele PMB.

Irina Zamfir dezvaluie metodele folosite de Firea si vine cu dovezi care arata ca angajatii Primariei sunt plasati pe scaunele cetatenilor.

„Duamna primarie este un personaj toxic pentru democratie. V-am povestit cum banuiesc ca pe scaunle cetatenilor, in sala de sedinte, sunt asezati oameni ai primariei? Gata, ii am, incercuiti, cu functie si fete. Evident, am recunoscut cativa. E foarte posibil sa fie toti plantati acolo cat sa fie totul perfect pentru duamna! Ia vedeti in pozele de-aicisa! Aaa, da, nu am intrat nici saptamana trecuta la sedinta, desi am intrat. #PSDlaPMB”, scrie Zamfi Irina pe pagina sa de Facebook.

Pe blogul sau, aceasta vine si cu dovezi.

„Mamaie m-a crescut cuviincioasa. M-am ridicat, am iesit incadrata de cei doi domni. La usa salii aceeasi conversatie, precum in ziua cartitei. Domnul aspru fara uniforma il mai chema din cand in cand pe politistul local sa ii spuna chestii la ureche si monitoriza de foarte aproape cum se descurca politistul local sa care genunchi virtuali in stomacul participarii publice.

Plec. La vreo jumatate de ora primesc poza de mai jos. Haideti sa va spun cati recunosc din ei”, scrie Irina Zamfir.

tumblr_inline_opexeiBN3u1uqgmvi_500

 

„1. Doamna care pare ca doarme, dar de fapt vorbeste cu o alta doamna din spate (sageata roz): eu zic ca e Stefana Catalina – apare in mai toate pozele doamnei Primar (ba in autobuz, ba cu iepurasii etc). Poza din stanga este din ziua sedintei de Consiliu, 27 aprilie, vedeti dungutele de pe camasa, coafura? Avand in vedere ca susoteste cu o doamna din spate, putem lesne banui ca si aceea e din Primarie.

2. Domna blonda, din cercul rosu, este directoare DGASMB (din cadrul Primariei.

3. Domnul din steluta este directorul ASSMB (din cadrul Primariei).

2

 

Uneori doamna Primar spune ca oamenii din aparatul primariei trebue sa fie in sala, ca poate trebuie sa vorbeasca pe marginea proiectelor ce urmeaza a fi votate. Inteleg si e bine ca e asa. Doar ca textul legii spune ca sedintele sunt publice, ca trebuie sa fie asigurat accesul presei si apoi al cetatenilor. Nu spune nimic despre angajatii primariei. La fel cum angajatii primariei, macar pentru a nu fi platiti sa zaca cele sase ore cat e sedinta in scaunele alea, pot fi chemati inainte de a se discuta proiectul in cauza. Aparatul primariei este de aproximativ 1100 de angajati. Eu cred ca se pot gasi oricand 40 de oameni, cate locuri sunt pentru cetateni, potential importanti pentru sedinta si plantati acolo. In mod evident nu este vina angajatilor primariei ca sunt pe locurile dedicate cetatenilor. Sa ne intelegem: nu acuz pe nimeni altcineva decat pe Primarul General si pe consilierii personali ai doamnei de obsesia de a nu permite cetatenilor accesul in sala de sedinte.

Este, din punctul meu de vedere, o strategie evidenta de a exclude cetatenii din sala de sedinta (cat despre consilierii personali ai doamnei Primar sau diverse doamne ale PSD care o ard prin primarie, precum Stefana Catalina, chiar nu inteleg care ar fi explicatia pentru care ocupa un loc destinat cetatenilor).

Aa, si locurile goale, pe alea e vedeti? Locurile unde as fi putut sa stau si eu, cetatean care am depus cererea de a asista la sedinta imediat ce s-a anuntat sedinta? Ei bine locurile alea sunt pur si simplu goale!”, subliniaza tanara.

Citeste tot materialul pe blogul DinPrimarie.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: