Stupefactie si disperare in PSD, dupa mutarea lui Iohannis: Codrin Stefanescu tuna nervos la televiziunile de casa

news

PSD e in corzi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu se pune problema numirii unui nou premier atata timp cat Sorin Grindeanu nu a demisionat sau nu a fost demis printr-o motiune de cenzura.

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si invitat de casa in platourile televiziunii lui Voiculescu, s-a aratat uluit de miscarea lui Iohannis.

„Avem un om care sta singur intr-un Palat in care se da ora exacta. E singur cucu in Palatul Victoria si nu stiu ce asteapta. Toata Romania asteapta sa plece de acolo. E o situatie foarte penibila sa ajungem la situatia de a depune motiune de cenzura. Acolo nu mai e un guvern, e un singur om. Facem motiune pentru un singur om? Constitutia nu ne permite sa il luam de guler, toata tara e blocata de un singur. Trebuie sa gasim solutia legala sa vedem ce facem. Iohannis asteapta ca postul sa fie vacant, iar apoi va merge coalitia la Cotroceni cu propunerea unui nou premier.

Nu avem in Constitutie, daca el nu vrea sa demisioneze, ne poate tine luni de zile asa.”, a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

In acelasi ton, Stefanescu a avut o interventie si la Romania TV.

„Daca Grindeanu isi da demisia, in sase ore putem sa propunem un alt premier. El sta acolo, isi face dus, nu stiu ce face. Sa isi dea demisia mai repede. Ne intalnim in CEX sa gasim o varianta procedurala ca sa scapam de un singur om care sta in Palatul Victoria singur. Poate sa mearga in Piata Victoriei la aia de la Rezist sau sa-l ia pe Nicusor Dan. Face ce face spre batjocura tuturor ca sa arunce totul in aer. Sa plece de acolo si lucrurile sa intre pe fagasul normal.

Vor fi ministri din vechiul Guvern in noul Guvern. Cei care si-au facut foarte bine treaba vor fi in noul cabinet.Ne putem gandi la orice varianta, numai sa plece. Sa-si dea demisia”, a tunat Stefanescu la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: