STUPEFIANT. Gabriela Firea se foloseste de familia fostului sot, decedat, pentru a se RAZBOI cu criticii sai

politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, marti, la adresa celor nemultumiti ca a interzis manifestarile sportive pe bulevardul Kiseleff, afirmand ca nu primeste lectii de la o firma care „se incapataneaza sa tina cinci persoane” pe acest bulevard „blocand sute de mii de oameni”.

„Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani intr-o familie de sportivi. Fostul meu sot, Dumnezeu sa-l odihneasca, antrenor de atletism, profesor de sport, Razvan Firea a pregatit talente in acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toata lumea sportiva. Fostul meu socru, Victor Firea — campion. Asa ca cred nu trebuie sa primesc lectii de la o firma privata care se incapataneaza sa tina cinci persoane care sa joace ceva pe Kiseleff blocand sute de mii de oameni care merg poate chiar la activitati sportive”, a spus Firea, la Palatul Parlamentului, in cadrul forumului ”Sportul — disciplina cheie pentru dezvoltarea personala”, informeaza Agerpres.

Ea a sustinut ca organizatorii, daca doresc sa promoveze sportul, nu ar trebui sa se prevaleze de un anumit spatiu, ci sa gaseasca solutii.

„Am devenit o persoana ‘controversata’ in Bucuresti din punct de vedere al sustinerii activitatii sportive pe bulevardul Kiseleff. (…) Cand militezi pentru o activitate sportiva, gasesti solutii pentru a desfasura acea activitate si nu te prevalezi doar de un spatiu sau altul. Daca, in schimb, in spatele activitatii sportive sunt interese comerciale, intram intr-o alta zona”, a mai spus edilul Capitalei.

Gabriela Firea a precizat ca face aceste declaratii pentru ca are „un of” si „au durut-o” acuzatiile ca nu ar sustine sportul, intrucat, a adaugat ea, l-a indragit dintotdeauna si a crescut intr-o familie de sportivi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: