Stupefiant. Norica Nicolai i-a cerut lui Ciolos sa-l GRATIEZE pe Dan Voiculescu

politica

Europarlamentarul Cristian Preda a dezvaluit ca Norica Nicolai i-a cerut premierului Dacian Ciolos sa sustina gratierea patronului trustului Intact, Dan Voiculescu. Norica Nicolai este des prezenta in studiourile Antena 3.

Cristian Preda a povestit pe Facebook cum a incercat Norica Nicolai sa-l determine pe prim-ministrul Ciolos sa sustina o gratiere a condamnatului Dan Voiculescu.

„A cerut gratiere (desi nu premierul are atributia) si Norica Nicolai, la ultima intalnire a lui Ciolos cu deputatii europeni”, a comentat Preda, pe Facebook, la o discutie despre faptul ca angajatii Antenei 3 incearca sa isi salveze patronul aflat in inchisoare.

Cristian Preda a spus ca Dacian Ciolos nu a facut publica intalnirea cu europarlamentarii. „Am intrebat-o atunci direct pe liberala Norica daca il are in vedere pe Voiculescu si a zis, fara sa clipeasca, da”, a sustinut Preda.

Intalnirea premierului Dacian Ciolos cu europarlamentarii romani s-a desfasurat la 16 februarie. Dupa discutii, Ciolos a spus presei ca le-a propus europarlamentarilor romani sa aiba intalniri lunare la Bucuresti pentru un schimb de opinii referitor la problemele de pe agenda europeana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: