Stupefiant! Medicii straini nu pot sa-i TRANSFERE pe cei raniti grav: „Este un HAOS total in organizare”

news

Pavel Popescu, romanul din Norvegia care a reusit sa mobilizeze doctori din strainatate pentru a-i salva pe ranitii de la Colectiv, se confrunta cu situatii stupefiante. El a venit cu mai multe echipe pentru a transfera raniti in strainatate insa s-a lovit in Romania de haos.

Iata mesajul lui Pavel Popescu postat pe Facebook:

„Oameni buni fac un apel la toti cei care imi scrieti mesaje acum pe facebook si mail cu numele prietenilor/rudelor/etc. Nu imi scrieti nimic de acum! Toate numele le-am luat in considerare, le caut personal pe liste dar problema nu este aici!

Este un HAOS total in organizarea noastra din tara! Suntem nedormiti de 24 de ore, nemancati si ne-am plimbat prin unele spitale degeaba! De ce? Nu ma intrebati! Doctorii ii intreaba pe sefii de spital de unde sa actionam? Cine are planul listele perfect updatate, cine are informatia? Se pare ca toti o au diferit! Rugati-va pentru noi si pentru cei care mai au sanse sa scape! ‪#‎colectiv‬

Britanicii pot lua maine 12 pacienti, norvegienii doi, finlandezii doi. Treaba noastra acum este sa identificam cat mai multi posibili pacienti transferabili. Suntem echipa mixta de norvegieni si finlandezi care face evaluarile in majoritatea spitalelor acum. Stabilim listele cu nume dupa o analiza credeti-ma extenuanta dar apoi totul tine de cat de repede se vor misca autoritatile noastre (Ministerul de Externe are un rol VITAL acum). Oameni buni, totul tine de ei, sunt pacienti gata de transport dar fara aprobarile necesare”, a scris revoltat Pavel Popescu.

medici

Citeste si: Impresionant ce a facut acest roman din Norvegia: „Trei medici zboara maine la Bucuresti”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: