SUA: Doi morti in urma prabusirii unui elicopter Black Hawks

externe

Doi membri ai Garzii Nationale din Tennessee au murit dupa ce elicopterul Black Hawk in care se aflau s-a prabusit, miercuri, langa o autostrada din Huntsville, Alabama, potrivit NTD.com.

Departamentul serifului din Alabama din judetul Madison a ajuns la locul accidentului si a raportat ca doi membri ai echipajului de la bord au murit.

Garda Nationala din Tennessee a confirmat ca unul dintre elicopterele sale UH-60 Black Hawk s-a prabusit in jurul orei 15:00, miercuri, langa autostrada 53 si Burwell Road din Huntsville, Alabama.

Garda Nationala din Tennessee a declarat ca nimeni altcineva nu a fost ranit in incident si ca va sprijini fortele de ordine si echipele de interventie care au ajuns la locul accidentului.

Accidentul a fost surprins de o camera de supraveghere exterioara a unei case din zona si distribuit pe retelele de socializare. Imaginile arata Black Hawk cazand din aer si un nor negru de fum care se ridica dupa momentul impactului. Epava care arde poate fi vazuta intr-un alt videoclip surprins de un sofer in trecere.

UH-60 Black Hawk este un elicopter utilitar militar versatil si foarte capabil. Este conceput pentru a indeplini o varietate de misiuni, cum ar fi asalt aerian, sprijin general, evacuare aeromedicala, comanda si control si sprijin pentru operatiuni speciale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: