externe

SUA: O barja a lovit un pod in orasul Galveston din Texas, deteriorand structura si provocand o scurgere de petrol

O barja a lovit, miercuri, un pod din Galveston, statul american Texas, varsand petrol in apa si inchizand singurul drum catre o insula mica, au anuntat autoritatile citati de AP.

Podul care duce la Insula Pelican, situata chiar la nord de Galveston, a fost lovit de o barja in jurul orei 9:30, a declarat Ronnie Varela, de la Biroul de Management al Urgentelor din Galveston.

Varela nu a avut nicio informatie imediata cu privire la deteriorarea podului sau daca au fost raniti. Un videoclip a aratat portiuni dintr-o linie feroviara care merge paralel cu podul cazuta pe barja. Linia ferata nu mai este in functiune.

Potrivit lui Varela, coliziunea a provocat o scurgere de petrol si se lucreaza pentru a o curata.

Biroul serifului din comitatul Galveston a declarat pentru KTRK ca o bucata mare din pod a cazut. Imaginile difuzate de KTRK au aratat bucati de beton pe slep.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Recent Posts

Dosar DNA: Varul lui Cioaba a scapat cu suspendare dupa ce a dat spaga ca sa obtina un contract de 1 milion de euro cu Complexul Energetic Oltenia pentru gestionarea deseurilor

DNA a anuntat miercuri ca l-a trimis in judecata pe Liviu Catalin Stanculescu, directorul Directiei…

24 de minute ago

Suedia, surpriza mare pentru Ucraina. Trimite in ajutor avioanele ASC 890, acestea vor face echipa cu avioanele de lupta F-16

Suedia va oferi Ucrainei cel de-al 16-lea si cel mai mare pachet de asistenta militara…

O oră ago

Cristoiu dezvaluie ce i-a spus generalul Coldea: „Mi-a spus ca Hideg a umblat dupa el vreo 7 luni, prin prieteni comuni”

Florian Coldea a prezentat noi explicatii in legatura cu acuzatiile aduse de DNA intr-un dialog…

39 de minute ago

Biden revizuieste „liniile rosii”: Va permite Ucrainei sa atace tinte militare din Rusia cu arme americane cu raza scurta de actiune – Surse Washington Post

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, are in vedere sa acorde Ucrainei permisiunea de…

52 de minute ago