Sub semnul iubirii. Scandalagii de la Antena 3, Dana Grecu si Codrin Stefanescu, s-au impacat

news

Realizatoarea Antena 3 Dana Grecu s-a impacat cu Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, dupa ce l-a dat pe acesta afara dintr-o emisiune.

Codrin Stefanescu a reaparut, joi, din nou la Antena 3, dupa ce l-a inceputul saptamanii a fost dat afara din emisiunea Danei Grecu. Cei doi s-au pozat alaturi, semn ca s-au impacat.

„O seara buna va doresc. Dana Grecu si Codrin Stefanescu. Eu am insistat sa le fac o fotografie, amandoi au agreat”, a scris Radu Tudor pe Facebook.

Screen Shot 2017-02-24 at 10.05.48

Luni, la Antena 3, Stefanescu a incercat sa isi bata joc de deputatul PNL Razvan Prisca imitand vocea acestuia si inganandu-i vorbele. „Vorbeste ca o rasnita, este setat cu cheita de la partid. E si peltic, vorbeste si nonstop”, a declarat Stefanescu in timp ce Prisca vorbea despre relatia PSD cu justitia. Realizatorii emisiunii au cerut regiei sa ii taie sonorul lui Stefanescu, insa acesta a continuat sa strige in studio.

Realizatoarea Dana Grecu l-a rugat pe liderul PSD sa isi ceara scuze: „Este inadmisibil ce ati facut. Va rog sa va cereti scuze domnului Prisca, si eu ma simt jignita”.

„Este indecent ce faceti, legati-va de chestiuni politice, nu de cele personale”, a intervenit si realizatorul Radu Tudor.

„Nu-mi cer scuze, el sa isi ceara scuze ca a jignit PSD-ul”, a replicat Stefanescu.

„Va ridicati si plecati, la revedere”, a reactionat Dana Grecu.

Stefanescu a iesit furios strigand catre camere: „Ramaneti cu doamna Grecu care sustine PNL-ul”.

Citeste si: Dana Grecu, reactie dura dupa ce l-a dat afara din studio pe Codrin Stefanescu: „Mi-am jurat, daca nu sunt lasata am sa plec de la Antena 3. Nimeni sa nu se ia de defectele fizice ale celuilalt”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: