news

Suceava: Tanarul impuscat sambata de politistii rutieri in Moldovita pentru ca nu s-a supus controlului a murit dupa trei zile

Tanarul care a ajuns sambata noaptea la Spitalul judetean Suceava impuscat de politistii rutieri, dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul regulamentar si a ales sa fuga, a decedat marti, scrie Obiectiv de Suceava.

Totul a inceput sambata seara aproape de ora 23.00, in localitatea Moldovita, cand o patrula a Politiei Rutiere a facut semn sa opreasca unui autoturism de teren Mitsubishi inmatriculat in Marea Britanie, cu volan pe dreapta.

Tanarul care conducea a ales sa nu opreasca si a marit viteza, incercand sa scape. Politistii au plecat in tromba dupa el cu semnalele acustice si luminoase in functiune. In plus, in mai multe randuri, prin statia de amplificare a autospecialei, politistii i-au cerut sa opreasca. Cat urmarirea a avut loc in localitate, politistii s-au abtinut sa foloseasca armamentul din dotare.

La un moment dat, dupa ce a iesit din sat, tanarul a intrat pe un drum forestier accidentat incercand sa foloseasca atu-urile masinii de teren pe care o conducea pentru a scapa de politisti. In acel moment insa politistii l-au somat ca vor trage daca nu se opreste. Apoi, unul dintre membrii echipajului a tras doua focuri in plan vertical, conform regulamentului, dupa care a tras in plin.

Drumul fiind tot mai accidentat, autospeciala de politie a abandonat urmarirea. Totusi, dupa cateva minute, politistii si-au continuat drumul dupa ce au fost contactati prin statie ca s-a primit un apel la 112 ca in zona se afla un tanar impuscat in spate.

Echipajul a ajuns la locul unde se afla tanarul, alaturi de alti doi prieteni cu care fusese in masina. Niciunul dintre ei nu a fost cooperant in sensul ca nu au vrut sa spuna cine a condus autoturismul. Toti trei consumasera alcool, iar in autoturismul gasit abandonat intr-un sant au fost gasite sticle cu alcool.

La sosirea echipajului de la Ambulanta tanarul era constient. I s-a acordat primul ajutor la fata locului apoi a fost transportat la spital. Din pacate starea lui s-a agravat si a trebuit operat de urgenta. Medicii nu i-au dat atunci prea mari sanse de supravietuire. Marti a murit.

Urmareste-ne si pe:
Victor Mihalache

Share
Published by
Victor Mihalache

Recent Posts

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

15 minute ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

1 minut ago

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

37 de minute ago

Rusia tine sa dea lectii de umanitate Parisului: „Franta sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie”

Rusia cere Frantei sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie…

O oră ago