„Suces!”. Urarea agramata transmisa de Maria Grapini lui Marcel Ciolacu dupa ce noii ministri PSD s-au instalat la Palatul Victoria

politica

Europarlamentarul PSD Maria Grapini i-a transmis un mesaj agramat lui Marcel Ciolacu dupa ce noii ministri au depus juramantul.

„Suces”, i-a urat Grapini lui Marcel Ciolacu.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca prin investirea noului Guvern criza politica s-a incheiat, insa celelalte crize nu s-au terminat si nici problemele nu au disparut, motiv pentru care este nevoie de un Executiv solid.

„Va felicit! Criza politica s-a terminat, dar celelalte crize nu si nici problemele nu au disparut. Pandemia nu s-a terminat, criza energetica nu s-a terminat, capata doar noi forme, bugetul pe acest an va trebui rectificat, bugetul pentru anul viitor va trebui pregatit si votat, oamenii asteapta plata salariilor si a pensiilor la timp si multe alte lucruri se cer rezolvate urgent. Pentru toate acestea este nevoie de un Guvern solid, cu o majoritate consistenta in Parlament si acum exista acest Guvern”, a transmis seful statului, ceremonia de la Palatul Cotroceni in cadrul careia membrii Guvernului Nicolae Ciuca au depus juramantul de investitura.

Iohannis a subliniat ca toata lumea asteapta masuri consistente din partea Executivului.

„Nu numai probleme ne asteapta si va asteapta, sunt multe oportunitati: Planul National de Redresare si Rezilienta se cere implementat, sunt foarte multi bani aici care trebuie investiti in beneficiul romanilor. Toata lumea asteapta masuri consistente pentru a garanta o crestere economica, pentru a creste salariile, pentru a creste pensiile, toata lumea se asteapta la investitii, autostrazi, drumuri, spitale, scoli si multe altele si pentru toate acestea, pentru a fructifica aceste oportunitati este nevoie de un Guvern puternic, bine condus, care se sprijina pe o larga majoritate in Parlamentul Romaniei. Acum avem acest Guvern”, a afirmat presedintele.

Mai mult despre:

Comentarii: