Suceveanul curajos, care l-a infruntat pe stapanul Dragnea, laudat de CTP: „Este un om cu nervii tari”

politica

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il lauda pe tanarul sucevean care a indraznit sa-i spuna lui Liviu Dragnea, in mijlocul multimii de pesedisti, ca „nu dau mana cu hotii”. „E o persoana cu curaj”, a spus CTP la Digi24.

„Asta ar trebui sa-l ingrijoreze pe domnul Dragnea. Vasazica, domnul Dragnea s-a gasit acolo la Suceava, la Dumbraveni, s-a gasit intr-un loc unde nu trebuia sa se auda musca. Si vrabiile in zbor trebuiau sa strige, trecand pe acolo, ‘Dragnea, presedinte!’. Era, la Dumbraveni, totul sub control, cum era pe vremea lui Ceausescu – sedinta trebuie ‘pregatita’, adunarea trebuie bine ‘pregatita’. Or acolo a avut doua evenimente pentru care vor „zbura” probabil niste oameni din organizare.

Acel tanar cu jacheta galbena, inconjurat de sute de PSD-isti – trebuie sa ai niste nervi tari, ca inconjurat de sute de PSD-isti sa faci asa ceva – i-a spus ‘Nu dau mana cu hotii!’. Nici mai mult, nici mai putin. Putea sa spuna, ‘Domnule, nu dau mana!’… Nu, a spus ‘Nu dau mana cu hotii!’. Iar celalalt – ‘Ce-am facut noi?’ (intrebarea pusa de Liviu Dragnea – n.red.) – a raspuns, din sala, ‘Nimic!’. Si s-au si speriat aia din jur. Exact ca la sedintele de partid de dinainte de ’89, cand cineva spunea ceva in afara desfasuratorului sedintei si pana cand intrau grupurile de presiune – erau pregatite, daca cineva o ia razna –, imediat sa fie unii care sa spuna ‘lasa ca stim noi, tovarasu’, stim ce probleme are, lasati tovarasu’, stim noi’. Si sa-l blocheze. Or aici inteleg ca nu l-a blocat nimeni.

Sunt doua incidente de securitate pentru domnul Dragnea, de securitate a imaginii lui de forta, foarte grave. Faptul ca s-au gasit doi oameni acolo unde ar fi trebuit sa fie o ‘simfonie’, ‘Dragnea, presedinte!’, e grav. Ar trebui sa se gandeasca atent la asta.

Faceti extrapolarea. Daca ai avut doua cazuri in conditiile alea, cand era totul controlat de partid, presupus a fi controlat, cand o sa fie la liber cam cum se multiplica cei doi?”, a declarat CTP la Digi24.

El l-a laudat apoi pe tanaral care a indraznit sa-i spuna lui Dragnea ca nu da mana cu hotii.

„(…) Este un om cu nervii tari. Nu stiu daca e simpatizant de partid sau daca e membru… E o persoana cu curaj”, a aratat jurnalistul.

Mai mult despre: ,


Comentarii: