politica

Suceveanul curajos, care l-a infruntat pe stapanul Dragnea, laudat de CTP: „Este un om cu nervii tari”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il lauda pe tanarul sucevean care a indraznit sa-i spuna lui Liviu Dragnea, in mijlocul multimii de pesedisti, ca „nu dau mana cu hotii”. „E o persoana cu curaj”, a spus CTP la Digi24.

„Asta ar trebui sa-l ingrijoreze pe domnul Dragnea. Vasazica, domnul Dragnea s-a gasit acolo la Suceava, la Dumbraveni, s-a gasit intr-un loc unde nu trebuia sa se auda musca. Si vrabiile in zbor trebuiau sa strige, trecand pe acolo, ‘Dragnea, presedinte!’. Era, la Dumbraveni, totul sub control, cum era pe vremea lui Ceausescu – sedinta trebuie ‘pregatita’, adunarea trebuie bine ‘pregatita’. Or acolo a avut doua evenimente pentru care vor „zbura” probabil niste oameni din organizare.

Acel tanar cu jacheta galbena, inconjurat de sute de PSD-isti – trebuie sa ai niste nervi tari, ca inconjurat de sute de PSD-isti sa faci asa ceva – i-a spus ‘Nu dau mana cu hotii!’. Nici mai mult, nici mai putin. Putea sa spuna, ‘Domnule, nu dau mana!’… Nu, a spus ‘Nu dau mana cu hotii!’. Iar celalalt – ‘Ce-am facut noi?’ (intrebarea pusa de Liviu Dragnea – n.red.) – a raspuns, din sala, ‘Nimic!’. Si s-au si speriat aia din jur. Exact ca la sedintele de partid de dinainte de ’89, cand cineva spunea ceva in afara desfasuratorului sedintei si pana cand intrau grupurile de presiune – erau pregatite, daca cineva o ia razna –, imediat sa fie unii care sa spuna ‘lasa ca stim noi, tovarasu’, stim ce probleme are, lasati tovarasu’, stim noi’. Si sa-l blocheze. Or aici inteleg ca nu l-a blocat nimeni.

Sunt doua incidente de securitate pentru domnul Dragnea, de securitate a imaginii lui de forta, foarte grave. Faptul ca s-au gasit doi oameni acolo unde ar fi trebuit sa fie o ‘simfonie’, ‘Dragnea, presedinte!’, e grav. Ar trebui sa se gandeasca atent la asta.

Faceti extrapolarea. Daca ai avut doua cazuri in conditiile alea, cand era totul controlat de partid, presupus a fi controlat, cand o sa fie la liber cam cum se multiplica cei doi?”, a declarat CTP la Digi24.

El l-a laudat apoi pe tanaral care a indraznit sa-i spuna lui Dragnea ca nu da mana cu hotii.

„(…) Este un om cu nervii tari. Nu stiu daca e simpatizant de partid sau daca e membru… E o persoana cu curaj”, a aratat jurnalistul.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Dumitrescu de la Prahova: „Conform Constitutiei am dreptul sa candidez. Conform Statutului PNL am dreptul sa candidez”

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu (PNL), a declarat joi ca atat Constitutia,…

O oră ago

Femeie-militar arestata preventiv pentru ca si-a agresat fiica in varsta de doar 2 luni. Bebelusul are numeroase fracturi

Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti a anuntat joi arestarea unei femei-militar. Aceasta…

59 de minute ago

Francezii au confiscat vila din Biarritz a fostei neveste a lui Vladimir Putin. Vila fusese cumparata in 2013 cu 5,3 milioane euro

Vila din Biarritz a fostei neveste a lui Putin, Liudmila Oceretnaia, a fost confiscata de…

3 ore ago

Fost consilier prezidential: „Acum se da batalia. Preia Dan Voiculescu cu totul fraiele? Daca ii va iesi jocul pana la final, va fi ‘number one’ in PSD”

Cristian Hrituc, fost consilier prezidential in mandatul lui Traian Basescu, atrage atentia asupra noilor ambitii…

O oră ago

SUA trec la fapte: Washingtonul tripleaza tarifele la importurile de otel si aluminiu din China

Presedintele Joe Biden i-a cerut secretarului american pentru comert sa tripleze tarifele vamale la importurile…

2 ore ago

Toti cei 27 de lideri UE au cazut de acord, livrarea de echipamente de aparare antiaeriana Ucrainei este urgenta: „Nu este o chestiune de luni, ci de zile si saptamani”

Summitul liderilor UE considera ca este urgenta furnizarea de echipamente suplimentare de aparare antiaeriana pentru…

55 de minute ago