Suedezii nu mai stiu ce sa faca. Refugiatii au REFUZAT si case de lux cu piscina – FOTO

externe

Aproximativ 30 de refugiati relocati in Suedia au refuzat sa coboare dintr-un autocar pus la dispozitia lor de Guvern, pentru ca nu le-au placut noile case de lux primite, motivand ca sunt prea rustice.

Cei aproximativ 30 de refugiati nu au acceptat casele platite de contribuabilii suedezi si au cerut sa fie dusi intr-un oras, relateaza Daily Express in pagina electronica. Complexul de case este situat la Arabadet, o statiune de vacanta preferata de suedezi. Autoritatile suedeze au transformat statiunea intr-un loc de cazare pe termen scurt pentru aproximativ 50 de refugiati.

suedia2

Casele au acces la o piscina incalzita, sauna si sunt situate in apropiere de restaurante, insa refugiatii nu par sa le aprecieze, spunand ca zona si casele sunt prea rustice.

suedia

Incidentul nedorit a avut loc la doar cateva zile dupa ce statele europene au fost avertizate sa se pregateasca pentru un nou aflux masiv de imigranti, noteaza Daily Express. Potrivit Inaltului Comisariat ONU pentru Refugiati (UNHCR), 705.200 de imigranti au traversat Marea Mediterana in primele noua luni ale anului 2015. Dintre cei peste 705.000 de imigranti, 562.355 au ajuns in Grecia si 140.000 in Italia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: