Suedia, semnal teribil de alarma. Din cauza migrantilor, urmeaza o „vara a HAOSULUI”

externe

O „vara a haosului” este de asteptat sa loveasca Suedia din cauza tinerilor infractori marocani, conform unui avertisment al unui ofiter de politie.

Peter Larsson a declarat ca violentele din orasul Goteborg, unul dintre orasele in care se aflamulte tabere de migranti, este de asteptat sa creasca in lunile urmatoare, noteaza Express.

Bandele criminale de migranti nu mai au teama de autoritati, infractorii fiind rar pedepsiti din cauza avalansei de cazuri care au cotropit fortele de ordine.

„Suedia este foarte naiva, atunci cand nu pedepseste tinerii care comit infractiuni la varste mai mici. Dupa ce sunt arestati, acestia sunt eliberati fara a le fi aplicata nicio pedeapsa. Este ridicol”, a spus ofiterul de politie citat.

El spune ca sunt deja 24 de cazuri de infractiuni grave nerezolvate, in care s-au folosit arme de foc. „Avem de asemenea cazuri de hartuire a fetelor. De asemenea, infractiunile marunte, precum jafurile si furturile de orice fel, sunt rareori investigate”, s-a mai plans politistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: