Sume URIASE pentru infrangeri rusinoase. Puiu Iordanescu – 1.000 euro/zi. Burleanu – 500 euro/zi

sport

Antrenorul echipei nationale de fotbal si oficialii din FRF sunt platiti cu sume uriase. Rezultatele insa sunt de-a dreptul rusinoase.

Conform jurnalistului Dorin Chiotea, Puiu Iordanescu are 1.000 de euro/zi pentru a antrena echipa nationala, in timp ce presedintele FRF, Razvan Burleanu, primeste 500 euro/zi ca diurna in timpul deplasarilor in strainatate. El este plecat 250 de zile pe an. De asemenea, consilierii lui Burleanu sunt platiti cu 20.000 de lei pe luna.

Pentru calificarea la Euro 2016, tricolorii au fost recompensati cu 3,5 milioane de euro din suma de 8 milioane virata de UEFA in contul FRF. Vlad Chiriches si Dragos Grigore, singurii integralisti din preliminarii, au luat cate 185.000 de euro.

Membrii Comitetului Executiv si-au dat si ei prime pentru calificarea la turneul final, in cuantum total de 650.000 de euro.

Din cei 650.000 de euro, presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, ii vor reveni aproximativ 90.000 de euro.

Membrii au primit cate 15.000 de euro, iar vicepresedintii FRF, Gino Iorgulescu si Octavian Goga, cate 17.000 de euro.

Selectionerul Anghel Iordanescu a afirmat ca nu-si reproseaza nimic dupa eliminarea Romaniei de la EURO 2016 si a spus ca seara nu a fost deloc neagra.

„Chiar nu ne reprosam nimic! Regretam rezultatul, dar nu e o seara asa neagra. O infrangere e o infrangere, dar vine de la echipa Albaniei care are 21 de jucatori ce activeaza in strainatate. As vrea sa precizez ca au fost foarte multe momente cand echipa noastra a controlat, a fost la carma jocului. Oricum, nu considerati Albania de pe vremea lui Gicu Dobrin sau Dumitrache. Nu uitati cine e Albania! Realist, pentru noi a fost o mare performanta ca am ajuns aici”, a spus Iordanescu la Dolce Sport.

Apoi, Iordanescu l-a criticat voalat pe Ciprian Tatarusanu pentru gafa comisa.

„Am primit din nou un gol parabil, care a venit intr-un moment in care jocul nu era in favoarea noastra. Daca ar fi sa ne reprosam ceva, ar fi ca n-am reusit sa marcam, dar una peste alta nu pot sa fiu suparat pe jucatori. Si-au dorit, au alergat, dar asta este fotbalul”, a mai spus Iordanescu.

Echipa nationala a Romaniei a fost eliminata de la EURO 2016 dupa ce a pierdut, scor 0-1, ultimul meci din Grupa A, disputat impotriva Albaniei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: