„Sunama, scriemi, de ce faci asa daca ne iubim?”. SMS-urile disperate ale VIOLATORULUI catre victima

news

Tanarul din Timisoara care a organizat un viol in grup cu prietena sa i-a trimis apoi zeci de mesaje disperate, pentru ca aceasta sa isi retraga acuzatiile de viol.

Darius Oprea a determinat-o pe iubita sa, studenta la drept, sa intretina relatii sexuale cu inca un prieten al sau si a incercat sa o forteze sa accepte inca un tanar, student la Academia Militara. Totul s-a petrecut duminica pe un camp de langa Timisoara. La cateva ore dupa evenimente, fata a depus plangere la Politie. Disperat, Darius Oprea i-a trmis numeroase mesaje prin care incerca sa o impace.

sms
sms-viol-o

Cei trei tineri au fost arestati, marti, pentru 30 de zile. „In fapt, din probatoriul administrat in cauza pana la acest moment al urmaririi penale, s-a retinut ca in noaptea de 02/03.08.2015, dupa ora 24:00, prin folosirea de amenintari si agresiuni, inculpatii Oprea Darius-Ionut si Burz Denis-Tobias ar fi determinat o tanara de 18 ani din Timisoara sa intretina relatii sexuale cu inculpatul Ciocirlie Cristian Constantin Iosif impotriva vointei sale, fapt care i-ar fi cauzat tinerei vatamari care necesita pentru vindecare 7 (sapte) zile de ingrijiri medicale”, mai spun reprezentantii Parchetului de pe Langa Judecatoria Timisoara.

La cateva ore dupa agresiune, ce a avut loc duminica,  fata a mers la politie, unde a depus plangere.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: