Sunat de Dacian Ciolos pe probleme serioase, Dragnea s-a apucat sa-i relateze ZVONURI. Dupa care l-a AMENINTAT pe premier

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a fost sunat de premierul Dacian Ciolos, marti dimineata, inainte de nominalizarea lui Dragos Tudorache la Interne, iar in timpul convorbirii i-a transmis sefului Guvernului ca exista temeri „din partea multora” cu privire la impartialitatea acestui ministru.

„Am fost sunat azi dimineata de prim-ministrul Ciolos, care mi-a spus ca la ora 10,00 urmeaza sa faca nominalizarea si a considerat normal sa nu aflu din presa. Eu i-am zis ca exista suspiciuni, nu neaparat din partea mea, dar vorbe in piata, ca este foarte apropiat de liberali. I-am spus ca, din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este ca acest ministru sa arate ca este independent de politica. Pentru ca toata lumea se gandeste la Ministerul de Interne in aceasta perioada ca cel care, impreuna cu Autoritatea Electorala Permanenta, asigura organizarea alegerilor. De asemenea, asigura paza si buna desfasurare a procesului electoral.

Exista temeri, intemeiate sau nu, din partea multora, in ceea ce priveste impartialitatea acestui domn ministru. Premierul mi-a spus ca propune sa ceara fiecarui partid sa nominalizeze un consilier, din partea fiecarui partid, sa fie consilieri ai ministrului, ca sa se asigure ca totul e in regula. Noi nu trimitem paznici la ministrii din actualul Cabinet. Trebuie sa respecte legea, Constitutia si fisa postului. Daca va incepe sa aiba actiuni care nu sunt in regula sau daca impreuna cu prefectii va incerca sa influenteze sau sa intimideze intr-un fel sau altul, o sa reactionam foarte dur„, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Declaratia a fost facuta la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde s-a desfasurat primul termen al procesului in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: