„Sunt necesare excluderi, absolut”. Adevaratul puci in PSD, gruparea PRM ii da afara pe adevaratii PSD-isti

politica

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a anuntat, duminica seara, ca este necesar ca PSD sa ii excluda pe pucisti din partid. Luni, in cadrul CEX al PSD, se va lua o decizie in acest sens.

„Este vorba despre ceea ce se intampla in Parlamentul Romaniei. Adica nu putem sa fim santajati din propriul nostru partid de colegi care daca sunt suparati ca au pierdut o functie… Nu imi cereti sa va dau acum nume, eu imi pastrez pentru maine ceea ce vreau sa spun intr-o sedinta de partid, ceea ce mi se pare normal”, a declarat Vasilescu.

Intrebata la Antena 3 daca este cazul ca pucistii sa fie exclusi din partid, Olguta Vasilescu a confirmat. „Sunt necesare excluderi, absolut”, a subliniat Vasilescu, fost membru PRM de frunte.

„In acest mod se va opri vanzoleala din partid”, a adaugat ministrul.

Ea a sustinut ca nu se teme ca PSD va pierde majoritatea in Parlament deoarece „din discutiile purtate cu alti parlamentari, se vor indrepta catre PSD mai multi parlamentari. Vor veni”.

Un alt fost lider PRM, Codrin Stefanescu, a anuntat si el ca este de acord cu excluderea din partid a pucistilor. El a declarat sambata ca acei lideri care au trimis scrisori „de sorginte #rezist” si au spus ca fac parte dintr-un partid de „maimute” nu mai reprezinta „pozitia unitara a PSD”.

Vasilescu si Stefanescu fac parte din cercul de colaboratori apropiati ai lui Liviu Dragnea.

Cei vizati de excludere sunt doi membri cu vechime in PSD, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, precum si cel mai bine cotat politician PSD in sondajele de opinie, Gabriela Firea.

Comentarii: