„Sunt un om gospodar si ONEST”. Dragnea a dorit sa INTERZICA un ziar pentru ca-l „DEFAIMA”

politica

Promotorul „legii defaimarii”, Liviu Dragnea, a incercat in 2008 sa interzica un ziar in Teleorman pe motiv ca era „defaimat”. Ziarul publica informatii despre afacerile lui Dragnea si cum acesta si-a angajat nevasta, Bombonuca Dragnea, intr-o institutie publica locala.

In anul electoral 2008, cand Liviu Dragnea se pregatea sa candideze pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, a fost deranjat de aparitia pe piata media locala a bisaptamanalului Gazeta de Sud-Est, ziar facut in Ialomita si distribuit si in Teleorman.

In luna martie, in bisaptamanalul Gazeta de Sud-Est au aparut mai multe articole care il vizau pe Dragnea. ”Liviu Dragnea, baronul imobiliar“, „Bezna in enclava lui Dragnea“, „Bombonica Dragnea, simbrie de la stat platita de institutia condusa de sot“, acestea au fost cateva dintre titlurile care l-au infuriat pe presedintele Consiliului Judetean. Unul dintre articole dezvaluia faptul ca Bombonica Dragnea, sotia sefului CJ Teleorman, figura ca angajata la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, institutie aflata in subordinea lui Dragnea, aminteste Adevarul.

Liviu Dragnea a dat in judecata publicatia si a depus plangere la Judecatoria Alexandria cerand emiterea unei ordonante presedintiale prin care sa se dispuna sistarea aparitiei Gazetei de Sud-Est in judetul Teleorman.Dragnea a incercat sa convinga magistratii ca imaginea sa este afectata de articolele din gazeta, mai ales in contextul  candidaturii pentru un nou mandat de presedinte.

”Este de notorietate faptul ca subsemnatul imi desfasor activitatea in mod legal, aducandu-mi contributia la progresul economico-social al judetului Teleorman de o lunga perioada de timp si ca nu am avut probleme legale. Consider ca afirmatiile prin care subsemnatul sunt calificat ca autor al infractiunilor de trafic de influenta, fals in declaratii s.a.m.d., afirmatii facute prin intermediul presei, sunt de natura sa ma expuna dispretului public. Arat de asemenea ca, atat in cercul de prieteni, cat si din societate, sunt cunoscut ca un om onest, gospodar si responsabil, aceste atribute fiindu-mi respectate atat pe raza judetului Teleorman, cat si la nivel national, fiind cunoscut ca un membru marcant al unui partid politic important“, scria Dragnea in 2008.

Dragnea a sters peste 3.000 de comentarii „defaimatoare” de pe pagina sa de Facebook

Liviu Dragnea a fost bombardat, miercuri noapte, cu mii de comentarii critice sau injurioase pentru promovarea „legii defaimarii”. Dimineata, toate au fost sterse.

dragnea fb dragnea fb3

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: