„Sunt peste 100 de oameni morti in casa lui Gheorghe Dinca”. Vanghelie, delir in direct la TV, acuza „statul paralel” de implicare in crime

politica

Marian Vanghelie, fost vicepresedinte PSD, sustine ca in casa lui Gheorghe Dinca se afla peste 100 de cadavre. El sustine ca „statul-paralel” are legatura cu aceste crime.

„Sa stiti ca acolo, in casa, sunt peste 100 de oameni morti. Sa se sape bine in casa, sub betoane, si sa se caute. Veti afla in perioada urmatoare cum si cati copii au fost trimisi la prostitutie in strainatate. Este o implicare atat de mare. Cu cat se incearca musamalizarea acestui caz cu atat se vor afla mai multe aspecte. Lucrurile ar trebui sa se desfasoare sub o alta forma. A fost declansata aceasta problema intr-un mod special pentru a pune mana pe putere in aceasta tara”, a declarat Marian Vanghelie, vineri seara, la B1 TV.

Vanghelie a sustinut ca „statul paralel” nu este strain de aceste crime.

„Vor iesi date exacte din ceea va spun. Imi miroase faptul ca declansarea acestei probleme este o alta faza de genul cum s-a intamplat cu moartea copiilor de la discoteca. Daca intelegeti ce vreau sa spun. Oamenii acestia sunt dispusi sa faca orice, sa omoare copii pentru a pune mana pe putere in tara asta. Si nu ma refer la clasa politica, ci ma refer la cei care au incercat sa conduca clasa politica si au nenorocit-o”, a mai spus Vanghelie.

Mai mult despre:

Comentarii: