„Sunt sustinator al PSD”. „Interlopii” lui Stefanescu isi declara dragostea fata de PSD si dau lectii de jurnalism. Video, momentul in care loveau ziaristii

news

Bogdan Cristache, individul adus alaturi de alti „interlopi” pentru a-l apara pe Dragnea la ICCJ, a inceput sa dea interviuri in presa tabloida in care tine sa dea lectii jurnalistilor. El ii transmite lui Malin Bot sa se lase de meserie.

Bogdan Cristache, individul care i-a deschis calea lui Dragnea la iesirea de la ICCJ, sustine ca a mers la procesul seful PSD pentru ca este „sustinator al PSD”.

„Am mers pur si simplu, cand am vazut cum se comportau anumiti oameni acolo. Am vazut pe internet imaginile si am vrut sa merg acolo ca si sustinator al PSD”, a declarat Cristache pentru bugetul.ro.

El a anuntat ca il va da in udecata pe jurnalistul Malin Bot, insa nu ii va cere bani, ci sa se lase de meserie.

„Bani? Ce bani sa iau de la el? Nu vreau bani. O sa vreau scuze public, pe tot ce inseamna media. Si sa nu mai faca aceasta meserie, pentru ca nu va face bine voua, jurnalistilor, si, implicit, celor care asculta ceea ce voi oferiti”, a dat indicatii bodyguard-ul lui Liviu Dragnea.

Iata cum se comporta in urma cu cinci ani acelasi Bogdan Cristache, alaturi de prietenul sau Costel Axinte, si el prezent in aceasta saptamana la ICCJ, cu jurnalistii care incercau sa ii puna intrebari Danei Nastase, sotia lui Adrian Nastase.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: