„Sunt viu”. Primul mesaj al lui Florin Piersic de cand a intrat in spital: „Tineti-ma aproape, pentru ca mai am de spus multe povesti”

life

Florin Piersic, stare, imbunatatita, Spitalul Foisor

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj prin intermediul medicilor de la spitalul „Foisor”.

„Scumpilor si prea dragilor mei, celor care m-ati purtat in gandurile voastre, m-ati inconjurat cu atata grija si iubire, acum cand tocmai s-a terminat Saptamana Mare, va spun Hristos a Inviat!

Cu aceasta ocazie, va dau si o veste: ‘sunt viu’ si asta datoria minunatilor doctori care ma ingrijesc. Ma amuza cand vad la premiile Oscar cum vin actorii premiati cu un pomelnic de multumiri, dar astazi chiar vreau sa ii pun fiecaruia medalia inimi mele in piept. Ma refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Rosianu, Dr. Florin Crisan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Serban Dragosloveanu si Dr. Denisa Anastase, impreuna cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis in lumea viselor in timpul operatiei, dar… m-a si adus inapoi.

Va iubesc pe toti, oameni buni si va coplesesc cu recunostinta mea! Tineti-ma aproape, pentru ca mai am de spus multe povesti minunatului meu public”, este mesajul lui Florin Piersic.

Starea generala de sanatate a actorului Florin Piersic se amelioreaza usor, a anuntat luni Spitalul Foisor, unde acesta este internat de saptamana trecuta.

„Evaluarea domnului Florin Piersic, realizata in aceasta dimineata de catre echipa medicala, prezinta o situatie stationara. Starea generala a pacientului se amelioreaza usor”, a informat unitatea medicala.

Cu o zi in urma, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a precizat ca Florin Piersic are o stare de spirit pozitiva, continua tratamentul cu antibiotice si este monitorizat.

Tot duminica, reprezentantii Spitalului de Ortopedie „Foisor” au comunicat ca evaluarea pacientului arata o ameliorare a starii generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici si de evolutie favorabila a plagii operatorii.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, facuta in dimineata de 12 mai de catre echipa medicala, arata o ameliorare a starii generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici si de evolutie favorabila a plagii operatorii. Pacientul se mobilizeaza si prezinta un tonus psihic bun”, anunta unitatea medicala.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: