Suntem de rasul Europei. Marti, ambii conducatori ai Parlamentului se vor afla in fata judecatorilor pentru fapte penale

politica

Marti, presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au termene in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Inculpatul Popescu Tariceanu Calin Constantin Anton este judecat pentru marturie mincinoasa iar inculpatul Dragnea Liviu are proces pentru instigare la abuz in serviciu.

De asemenea, alti trei inculpati celebri se vor prezenta marti in fata judecatorilor. Este vorba despre Gabriel Oprea (abuz in serviciu), Cristi David (luare de mita) si Viorel Hrebenciuc (constituirea unui grup infractional organizat), anunta jurnalistul Ionel Stoica pe pagina sa de Facebook.

Luni, un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia la executare depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva condamnarii la doi ani inchisoare cu suspendare primite in dosarul „Referendumul”.

Decizia este definitiva.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: