„Suntem filati ca in Mexic”. Gabriel Mutu (PSD), acuzat ca a dat ordin politiei locale sa il urmareasca pe contracandidatul sau la primarie

actualitate

Candidatul PNL la primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, il acuza pe primarul PSD al sectorului, Gabriel Mutu, ca a dat ordin politiei locale sa „il fileze”. Ciucu il anunta pe Mutu ca va depune plangere penala.

„Imaginati-va sentimentul ca sunteti filat si urmarit pas cu pas. Astazi am fost prin Sectorul 6 prin cotloane prin care nu a umblat vreodata picior de primar si roata de masina de politie locala. Si am fost urmarit de masinile Politiei Locale a Sectorului 6.

Mutu foloseste infrastructura Sectorului 6 pentru a ma fila pe mine asa cum Florea a folosit-o pe a Sectorului 5 ca sa il bruieze pe Nicusor Dan.

M-am oprit, i-am indus in eroare, i-am urmarit cum ma urmareau. In 2020, in Capitala Romaniei, opozitia este filata ca intr-un film cu mafioti din Mexic/America Centrala.

D-le Mutu, I’m watching you watching me… Continuati asa si va veti alege cu o plangere penala. La mine nu tin intimidarile”, a scris Ciucu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: